Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd a10-4600m vagy intel...

Amd a10-4600m vagy intel i5-3210m?

Figyelt kérdés

Melyik processzor erősebb?

Vagy ha másképp teszem fel fel a kérdést: Melyik notebook éri meg jobban?

[link]

[link]

2012. nov. 21. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
A HP-ben jobb a CPU és a VGA is.
2012. nov. 21. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Az AMD-set választanám.Erősebb IGP,4 mag.Lényegében a legerősebb mobile APU van benne.
2012. nov. 21. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

-Nyers erőben jobb az Acer (processzorban biztos!),illetve több RAM van benne.

-Mind a kettő 1 év garanciával rendelkezik.

-A Acer-n csak Linux operációs rendszer van,míg a HP-n teljes értékű Win7 64 bit.

Ezek alapján nehéz a döntés szerintem. Ha EREDETI operációs rendszert szeretnél,akkor az Acer-re még muszáj költened,nem is keveset,cserébe processzorban erősebb.

Én úgy gondolom,ha átlagos körülmények között a mindennapokra a HP is bőven elég,ráadásul olcsóbb,és még jogtiszta-eredeti oprendszer is van rajta,úgyhogy én azt választanám!

(Ha van lehetőség,akkor kérjél rá még 1-2 plusz garanciát,úgy gondolom megéri. Illetve - ha fontos számodra - az akkumulátor üzemidejéről is tájékozódj!)

2012. nov. 21. 18:56
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

ipon on is enyi volt ez a HP de elafogott épp

hát nehéz döntés a kettö közt igazából más irány a kettö

mindekttöre 24hónap - 2 év garancia van (#3)

2012. nov. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!