Sorminator21 kérdése:
Mit jelent az i5 processzor?
Figyelt kérdés
Mennyire erős, illetve erősebb egy dual coros vagy egy quad corosnál?Az órajel 2.53GHz.2012. nov. 21. 12:48
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
"i5, újabb technológia, 4 mag"
Nem mindegyik 4 magos, clarkdale i5-ök 2 magosak(asztali platformot nézve). Clarkdalen kívül még van lynnfield, sandy bridge, ivy bridge i5-k is.
Te kérdező pontosan melyikről beszélsz?
4/7 A kérdező kommentje:
En azt nem tudom milyen a fajtája, nekem egy Lenovo laptopom van és azt írja a tulajdonságoknál hogy: Intel(R) Core(TM) i5 CPU M540 @2.53GHz 2.53GHz.Miért azt hol kell megnézni amit te mondtál?
2012. nov. 21. 23:31
5/7 A kérdező kommentje:
Na meg kaptam.Meg kerestem a rendszerinformaciót és ott azt írja hogy 2mag, 4 logikai processzor.Mit jelent az a 4 logikai processzor?
2012. nov. 21. 23:48
6/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy 2 processzormag van benne, de van hypertransport, így 4 szálon képes műveleteket végezni.
Virtuális 4 mag, de csak ott gyors, amelyik alkalmazás támogatja a HT-t, amúgy nem, egy elég jó laptopprocesszor.
7/7 A kérdező kommentje:
kosz a valaszt!!!
2012. nov. 22. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!