Ehhez hány wattos tápegység kell?
Ajánlotok egyet ami 10.000FT alatt van, és jó
CPU Intel s1155 Core i5-3350P - 3,10GHz
VGA Sapphire PCIe 3.0 HD7950 3GB GDDR5 VAPOR-X OC
AL Asus s1155 P8H61 R2.0
HÁZ Cooler Master Midi - Elite 372 - RC-372-KKN1
RAM Corsair Vengeance DDR3 1600MHz / 8GB KIT (2x4GB) Red Heatspreader
Hát pedig ez alá nem 10forint altit kéne vened ha jót akarsz gépednek meg magadnak... komolyan gondoltad te ezt kérdezö?
.
#1 CM Elite ? melyik és mi alapján ajánlod, ajánlott táp lett?
.
CoolerMaster GX450
FSP Raider 550
ezek 15ezerért
ezek lenének az optimális minimum
.
ha nagyon "olcsó" kell akor
Chieftec CTG 500 (OEM) 13-14ezer kb.
de te dolgod mit veszel...
Mit jelent Elite nek sose volt baja?...
Attól még nem ajánlott táp föleg nem ilyen gépbe.
És 500W os 10ezer alat valan elégé (8 kb.)
szóval:)
és amugy ezért kérdesztem konkrétumokat hogy mire gondolsz
Elite böl értelmetlen lene egy "nagyteljesitményüt" venie
Mért és csak végletek léteznek?
.
és nem neked kell megmagyarázni hogy mért ajánlott egy táp? és erröl a gépröl van szó
és mit jelent "töbiek ezt mondták" talán olvas utána ha szerinted egy táp máris ajánlott csak mert nem veszélyes vagy mert nem azonal tesz tönkre hardvereket.
te is olyan vagy mint 64% os hogy csak azzal jösz mert valaki nem ért tápokhoz már egyböl a legalsókategóriábat ajánlja is be egy felsökategóriás gépbe?
te is csak dobálozni fogsz a szavakal akor is haszakmai dolgokal jösz és hozáértö tapasztalt hátérel szóval ez sem tudom honan jöt
atól még megalapozhatod hogy miben van igazad de azt nem hogy egy táp ajánlott egy adott géphez és amugy is...
na de hát mindegy...
* egy táp = ez a táp.
.
amugy kérdezö megint a Watt al jössz szóval engem inentöl kezdve nem érdekel majd a tapasztalt tanult válaszolók segítenek neked remélem megfelelöen
sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!