Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja az lg merevlemezemnek?

Mi a baja az lg merevlemezemnek?

Figyelt kérdés

Átmásoltam pár dolgot az egyik régi gépemről a merevlemezemre, mert vettem egy új gépet és arra akarok mindent átrakni, ami fontos, mivel a régi lassú és elavult volt.

Erre délután a merevlemezről rá akartam rakni az új gépre a dolgokat, de már nem ismerte fel a gép a merevlemezt.

Se a régi, se másik gép, se a munkahelyemen lévő sem.

Nem tudom, hogy mi sérülhetett, mert elkezdi a beolvasást, de abbahagyja és csak "morog" (pörög) a merevlemez, de a gépen semmi sem történik.

Hiába nézem a saját gépbe, ott a H: meghajtó, ami az övé, de ha megnyitom, akkor azt írja ki, hogy "A falj vagy a könyvtár sérült vagy nem elérhet."

Mi a gond?

2012. nov. 19. 21:12
 1/1 anonim ***** válasza:

ez egy USB-s LG. külső HDD?

milyen fájlrendszerre formáztad?

(léteznek, különböző NTFS, FAT 32 stb. HDD recovery programok, azokkal lehetne kisérletezni.

pl. AnyReader, GetData (NTFS, FAT,) Recovery, R-Studio (FAT12/16/32, NTFS, NTFS5 sérült partíciókról is)

ha ezekkel sem tudod menteni az adatokat róla, vszínű adatmozgatás írás közben húztad ki az USB csatlakozót, és sérültek nem csak az a dataid, hanem az olvasófej mozgató egység stb. is.

Ekkor, már csak valamelyik adatmentő CÉG! tud csak segíteni, igen "zsebbe nyúlós" áron. (több száz-ezer FT is lehet az öszeg, a mentendő adatmennyiség fügvényében!)

2012. nov. 20. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!