Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik GeForce...

Miért nem működik GeForce 8600M GT (notebook kártya) legfrissebb driver-e?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy a legfrissebb driver-ek lassan fél éve egyáltalán nem működnek. Hiába töltöm le az elméletileg kompatibilis driver-eket az nVidia honlapjáról.

Egyszerűen semmi nem működik az új driver feltelepítése után. Legalábbis a Windows kivételével alig van grafikus alkalmazás ami a megszokott teljesítményt nyújtaná, sőt legtöbbjük el sem indul.

Ezidáig nem csináltam ebből túl nagy gondot, mert az utolsó Windows Xp-re kiadott driverrel jól működött a kártya. A gond csak az, hogy a legfrissebb programok (és most nem a játékokra gondolok)nem indulnak el elavult driver-re hivatkozva.

Aki azt szeretné leírni, hogy mit akarok ezzel a kártyával, mert milyen régi, meg sosem volt jó stb. Az kérem ne tegye. Én lennék a legboldogabb, ha volna anyagi kapacitásom új gépbe beruházni, azonban ez a jövőben nem valószínű hogy sikerül. Mivel pedig a gép számomra munkaeszköz is, örülnék ha volna valamilyen alternatív megoldás. Ha valaki találkozott ezzel,vagy hasonló problémával és sikerült megoldania, annak szívesen venném a segítségét.

2012. nov. 19. 13:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Üdv a notebook oknál az a baj hogy hiába lehet letölteni a VGA kártya gyártójánál a drivet van hogy nem pont ugyan az

Az MSI oldalon MAX csak vista32 driver van fent

De ez jó lesz: [link]

vagy probáld meg a 8600GT t

2012. nov. 19. 15:07
 12/12 anonim ***** válasza:
akkor nemtudsz mit csinálni nem adtak ki rá frisebb drivert ami kompatibilis lenne én is .. igy jártam hd 3650 -el laptopban nem jók hozzá frisebb driverek
2012. nov. 19. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!