Miért nem működik GeForce 8600M GT (notebook kártya) legfrissebb driver-e?
A problémám az, hogy a legfrissebb driver-ek lassan fél éve egyáltalán nem működnek. Hiába töltöm le az elméletileg kompatibilis driver-eket az nVidia honlapjáról.
Egyszerűen semmi nem működik az új driver feltelepítése után. Legalábbis a Windows kivételével alig van grafikus alkalmazás ami a megszokott teljesítményt nyújtaná, sőt legtöbbjük el sem indul.
Ezidáig nem csináltam ebből túl nagy gondot, mert az utolsó Windows Xp-re kiadott driverrel jól működött a kártya. A gond csak az, hogy a legfrissebb programok (és most nem a játékokra gondolok)nem indulnak el elavult driver-re hivatkozva.
Aki azt szeretné leírni, hogy mit akarok ezzel a kártyával, mert milyen régi, meg sosem volt jó stb. Az kérem ne tegye. Én lennék a legboldogabb, ha volna anyagi kapacitásom új gépbe beruházni, azonban ez a jövőben nem valószínű hogy sikerül. Mivel pedig a gép számomra munkaeszköz is, örülnék ha volna valamilyen alternatív megoldás. Ha valaki találkozott ezzel,vagy hasonló problémával és sikerült megoldania, annak szívesen venném a segítségét.
Netbuk tipusa
és a mostani op rendszer
és pl milyen programok
remélem nem win8 van rajta ..
mert ott sokk ember bajlódik régebbi konfigokal
Win7-nél van a gond.
Úgy kell elképzelni a szituációt, hogy a régi driverrel, ami a 260.* környéki verzió. Tökéletesen működik például a Windows Aero. De ha feltelepítem a 304.* verziót, máris elszáll és nem is lehet bekapcsolni, mi több a windows azt írja a videó kártyám nem alkalmas az aero megjelenítésére.
Ez persze nem érdekelne, ha csak ezzel járna a dolog, de ebből látszik, hogy teljesen úgy kezeli a videókártyámat, mintha nem is létezni, vagy legalábbis nem lenne hozzá semmilyen driver feltelepítve. Ezáltal pl Studio Max el sem indul, hisz nem tud 3D-vel dolgozni.
NoteBook : Msi GX600
OP: Windows 7 Ultimate x64
programok pl.: feljebb. De az Android fejlesztői környezetek emulátorai sem működnek, még a két 2 dimenziós grafikus alkalmazásoknál sem. Konkrétan semmi sem megy, még gépemmel egyidős játékok sem.
Hát eddig olyat használtam, csak a gond ott kezdődött, hogy az említett fejlesztői környezethez már újabb driver szükségeltetne, mert anélkül nem jeleníti meg helyesen a (gombokat, animációkat). Ebből adódott igazából a problémám, és a kérdésem is.
De ha jól értem a válaszod, erre nincs megoldás már sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!