Ha veszek laptopot amin Vista van, azt hogy kell levakarni róla, hogy az XP-t rá tudjam telepíteni?
Figyelt kérdés
Azt mondják nem lehet.2009. aug. 15. 15:59
1/9 anonim válasza:
Mi mond ilyen hülyeséget? Format c: máris tiszta! :)
2/9 anonim válasza:
Néha nem könnyű, főleg utána XP-hez mniden driver-t rendesen feltenni, de Google-be beírod a pontos típusát, és hogy "install xp" vagy "xp installálás", és a legtöbbhöz van leírás, linkek driverekhez.
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs laptopom amin Vista van, csak érdekel mire számíthatok, mert azt hallottam számítástechnika tanár szenvedett vele rengeteget.
2009. aug. 15. 16:05
4/9 anonim válasza:
Úgy hallottam, ha XP-t telepítesz Vista mellé a Vistának nyoma se lesz.Én is kipróbáltam,telepítettem és sehol se találtam.Újra kellett installálnom:(
5/9 anonim válasza:
Valoban létezik az a probléma hogy A vistás laptopokra nem lehet WINDOWS XP t felrakni
én is találkoztam evvel a problémával
xp boot be
nyomjon meg egy gombot az inditáshoz
gomb megnyomva
tölt az xp 1000 rel :D
a gép elsötétedik ,,,,,,
hop,hop,hop. ..... na most lessz valami :):)
igen lett valami
NINCSENEK MEREVLEMEZEK
:D:D
aztán egy ismerös hozott egyet amit fellehet rakni a vistás gépekre
ha talákszom vele megkérdem honnan töltöték le
:)
6/9 anonim válasza:
Nem azért mert Vistás, hanem mert Sata merevlemez vezérlő van benne. Kéznél kell legyen a driver és F6-ot kell nyomni amikor kérdezi 3rd party drivert akarsz -e beolvasni. Semmi köze sem a Vistához, sem a laptophoz. Asztali gépen is ugyanez van.
7/9 anonim válasza:
Áhh ne rémisztgessétek szegényt.
Nekem is SATA-s gépeim vannak, egyik installnál sem volt problémám. Eredeti SP2 integrated lemezekhez már nem kell driver.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem rémültem meg, megoldanám csak tudjam hogy kell.
2009. aug. 15. 18:06
9/9 anonim válasza:
Nem biztos hogy fogsz xp hez találni rá drivereket elöször néz körül a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!