PCX vagy Ipon? (rendelés &&/|| összeszerelés)
Sziasztok!
Szeretnék új gépet, de még nem tudom, hogy melyik oldalról is rendeljem, illetve hogy megéri-e gép összeszerelést kérni mellé. Normálisan csinálják vagy gyorsan összedobják és össze-vissza állnak a kábelek a házban? Ilyen szempontból én mindig úgy vagyok, hogy az a legjobb, amit magam csinálok, viszont szarul sem akarom összerakni. Meg nem lopkodnak ki alkatrészeket összeszerelésnél? :DDDD
Semmit nem lopnak ki. (Azért elég feltűnő lenne, ha hiányozna a táp, vagy a videokártya, esetleg a proci nem?
Bármelyiket lehet választani, valószínűleg korrektül meg fogják csinálni.
Nem tudom, nem vásároltam még tőlük PC-t egybe. Szerintem hallottunk volna már rá panaszt, ha gond lenne az összeszerelés minőségével. De gondolkodj egy kicsit reálisan.
Mindkét boltnak ilyen százezres nagyságrendű eladásai vannak naponta... Szerintem odafigyelnek a minőségre.
De ezeket amúgy, nem lenne jobb, ha inkább tőlük kérdeznéd meg?
Én iponról vettem komplett gépet összeszereléssel, nem igazán láttam benne a gyönyört mikor levettem a ház oldalát, hiszen egy elég gagyi házat vettem.
Nyilván ha komolyabb házat veszel, ahol van lehetőség a kábelek normális elrendezésére, ott rendesen befűzik a dolgokat. De egy gagyi ház esetében ne várd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!