Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PCX vagy Ipon? (rendelés...

PCX vagy Ipon? (rendelés &&/|| összeszerelés)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék új gépet, de még nem tudom, hogy melyik oldalról is rendeljem, illetve hogy megéri-e gép összeszerelést kérni mellé. Normálisan csinálják vagy gyorsan összedobják és össze-vissza állnak a kábelek a házban? Ilyen szempontból én mindig úgy vagyok, hogy az a legjobb, amit magam csinálok, viszont szarul sem akarom összerakni. Meg nem lopkodnak ki alkatrészeket összeszerelésnél? :DDDD

2012. nov. 18. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Semmit nem lopnak ki. (Azért elég feltűnő lenne, ha hiányozna a táp, vagy a videokártya, esetleg a proci nem?

Bármelyiket lehet választani, valószínűleg korrektül meg fogják csinálni.

2012. nov. 18. 14:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy, hanem tartalék drótok stb. amik kellenek a szereléshez, de a konfighoz nem feltétlenül, viszont később bővítésnél jól jöhetnek.
2012. nov. 18. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Mindkettő atombiztos bolt, nem fognak ezek ellopni tőled semmit.
2012. nov. 18. 15:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Jó, és az összeszerelés minősége? Tehát ahol el lehet rejteni a drótokat, ott elrejtik vagy csak berakják és össze-vissza állnak benne?
2012. nov. 18. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem vásároltam még tőlük PC-t egybe. Szerintem hallottunk volna már rá panaszt, ha gond lenne az összeszerelés minőségével. De gondolkodj egy kicsit reálisan.

Mindkét boltnak ilyen százezres nagyságrendű eladásai vannak naponta... Szerintem odafigyelnek a minőségre.

De ezeket amúgy, nem lenne jobb, ha inkább tőlük kérdeznéd meg?

2012. nov. 18. 15:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogják azt mondani, hogy "De összeszarjuk az egészet!", ezért érdekel olyanok véleménye, akik vásároltak ott.
2012. nov. 18. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Én iponról vettem komplett gépet összeszereléssel, nem igazán láttam benne a gyönyört mikor levettem a ház oldalát, hiszen egy elég gagyi házat vettem.

Nyilván ha komolyabb házat veszel, ahol van lehetőség a kábelek normális elrendezésére, ott rendesen befűzik a dolgokat. De egy gagyi ház esetében ne várd ezt.

2012. nov. 18. 16:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Öhmmm inkább összerakom magam. :D Jó házat néztem ki, csak elvileg a kialakítás miatt hátul kicsit kisebb a hely és többet kell dolgozni vele és nem vagyok biztos benne, hogy ők veszik rá a fáradtságot.
2012. nov. 18. 16:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és köszi
2012. nov. 18. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!