Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyet tudnátok ajánlani?

Milyet tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy karácsonyra kapnék most egy gépet. Mivel én nem nagyon értek ezekhez ezért tőletek szeretnék segítséget kérni, hogy milyet vegyek. Laptopot nem akarok, mert bár hordozható, de jóval gyengébb mint a PC. Nem akarok egy marhaerőset, mert annak elég erős ára van (ilyen 250.000 körül talán, ami minden játékot maxon akadálymentesen visz), de azért lehessen rajta játszani is( pl. Dark Souls jólenne ha menne rajta, mondjuk azt hallottam ahhoz erős szerkezet kell). Megtudnátok mindani hogy ez milyen árkategóriában lenne?Illetve tudnátok ajánlani termékeket? Valamint a monitorra rá lehet csatlkakoztatni a ps3mat? Elég hülye vagyok ehhez, elnézés kérek:S

2012. nov. 18. 12:55
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

[link]

Amd FX6100 kicsit gyengusnak tűnik...

Egyébként meg, amit az elején linkeltem oldalt egy számítástechnika bolt!

[link]

Úgy gondoltam, mivel nem értesz a gép összerakáshoz kezdetnek megfelelő lesz, és megnézed a kínálatot.

2012. nov. 19. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!