Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merevlemez gondok?

Merevlemez gondok?

Figyelt kérdés
Elromlott az előző merevlemezem, és egy barátomtól kaptam egyet. Elég régi darab SATA kábeles. Újra akartam telepíteni, de nem talált rá illesztő programot, ezért csak elindítottam mivel rajta volt a windows. Valamiért elég lassú, ennek lehet az az oka, hogy régi windows és most telepít egy adag frissítést, vagy más oka van?
2012. nov. 18. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra. A saját gépedhez kell igazítani a rendszert. Telepítéskor a régi XP nem fog felmenni mert nincs benne SATA driver, ahhoz XP SP2 kell minimum. W7 simán tudja.
2012. nov. 18. 12:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Újra telepíteném én, de telepítésnél írja, hogy nem talál merevlemezt, elkezd illesztő programot keresni rá, de nem találja meg. Amúgy win7em van.
2012. nov. 18. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!