Segitseg? Milyen videkartyat, esetleg processzort csereljek a WoW-ra hasznlat gepembe?
Tauri szerveren jatszok, és most mar egy kicsit a videokartyam kezd haldokolni... Hozzateszem eddig nem igazan volt problema a jatekban, de eddig egy 17 col monitoron jatszottam, es most egy kis fejlesztes utan szeretnek egy nagyobb monitor beszerezni, hogy felbontast feljebb vegyem de a grafikai dologat nem szeretnem felvenni highra... De hogy igy is normalisan fusson...
a frissitest ugy kepzelem el hogy: a videokartya mellet meg +2gb ramot is beleepitenek... es a hutest is egy kicsit utosre megcsinalnam... Csak fingom sincs hogy milyen videokartyara csereljek, es meg mellette milyen 2 magos procira?
a konfig jelenleg:
alaplap: gigabyte GA-P31-DS3L s-series LGA 775
csak is intel core 2 -es quad es 2-es duo procikat tudd vinni
proci: Core 2 Duo E4500 LGA 775
jelenlegi videokartya: gigabyite geforce 8600 gt
ram: 2gb
tudom hogy nem a legjobb konfig: de az akkori idoben (2008) nagyon megvoltam elegedve, es meg most is!
Flamet, es demotivalo valaszokat ha lehet hanyagoljuk!
Valaszotokat elore is koszonom!
vagy ez?
GIGABYTE Radeon HD5450 1GB 64bit
koszonom szepen!
es milyen procit ajanlottok? az alaplapbol kiindulva csak intel core 2 quad es core 2 duo procik jok?
+ 1 kerdes mi a kulonbseg a quad procik es a duo procik kozott?
e mellet majd rakjak be meg + 2 gb ramot?
szerintetek igy jó párosítás lenne ha igy nézne ki majd a konfigom hogy
GPU: HD 6670 1GB DDR5
CPU: intel core 2 quad q6600
RAM: 4GB
ALAPLAP Pedig az alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!