Érdemes szerintetek venni egy LGA 775-ös foglalatú procit? Vagy inkább alaplapot vegyek+ 1155-ös foglalatú processzórt?
gigabyte alaplapom van, naggyábol 2-3 éve vettem.
Illetve egy 2.4 es dual core procim.
meg HD 4550 Videokarim.
Nem érdemes, viszonylag drága és a teljesítménye sem kiugró, bár ha van egy lapod és találsz egy olcsó core2quad cpu-t(használtat) akkor talán. Mondjuk a hd4550 mellé a jelenlegi cpu-d is elég, a 1155-re való váltás pedig elég költséges.
Mennyit szánnál a fejlesztésre?
Azért bizonyos 2magos 775-ös procikban is ott az erő.
Egy E8400 vagy E8500 a maga 6Mb cache memóriájával a vele azonos órajelű i3 2 magos szekereket állva hagyja. Más kérdés hogy ezek a procik még most is elég drágák és fogyasztásuk is figyelemre méltó. Nekem egy Gigabyte EP45-DS3 lapom van és egy E8500-as procim alapon. A csapattársaim már rég beújítottak ezekbe az új intel csodákba, de még mindig én érkezek föl leghamarabb a szerverekre és van a legstabilabb magas FPS-em.
Értem.
Azonban ahogy megnéztem lehet hogy olcsóbban kijövök hogyha veszek egy új alaplapot az olyan 10-15 körül már kapok, 1155-ös foglalattal, videokari, ugyis pciE már mind, illetve abba már belemehet a ddr3-as RAM is talán. S akkor mellé 15 körül már hasonló procit kapok mint az E 8500
Vélemény? :)
"Egy E8400 vagy E8500 a maga 6Mb cache memóriájával a vele azonos órajelű i3 2 magos szekereket állva hagyja."
Látom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!