Lenne VGA / CPU limitem?
ASUS HD7770 1GB
AMD FX6100
Akkor tisztázzunk egy két dolgot:
CPU limit: A processzor kevés a videokártya alá. Főleg régi processzorokkal és új videokártyákkal fordul elő, azt jelenti, hogy a VGA alig dolgozik a CPU meg már 100%-on pörög, de a processzor miatt nem lehet több FPS.
a VGA limit ugyanez, csak ott a videokártya van maxra terhelve.
Valamilyen limitied MINDIG lesz és jobb, ha VGA limited van, mint jelen esetben. Első válaszolónak meg gratulálok... Nagy felbontáson kevés lesz a processzor? Pont, hogy nagy felbontáson főleg a VGA ereje számít.
én úgy értettem a hd 7770 nem minden egyes játéknál lesz elég full hd max felbontáson .
a processzor tudom mire képes.
Mielőtt levennétek a fejemet a táp miatt nem árt tudni hogy alapon a proci fogyasztása 100W és terhelve felkúszik 280W-ra.
Igazatok van hogy elbírja egy 450-es táp de ne feledjétek nem tudni milyen tápja van és általában a tuningolásnál erről meg szoktak feledkezni és csak erre akartam a figyelmét felhívni.Ha ehhez hozzáadjuk a VGA fogyasztását 90W/200W [link] akkor már nem is olyan balgaság.
Egyszóval figyelembe kell venni az energianövekedést.
proci fogyasztása 100W és terhelve felkúszik 280W-ra.
TDP: 95 W. A bulldozerekben van beépített védelem, ha nem kapcsolod ki, és tuningolod, automatice visszaveszi az órajeleket, amint efölé csúszik.
"Ha ehhez hozzáadjuk a VGA fogyasztását 90W/200W "
Öregem, még a hwcompare sem írt ilyen orbitális baromságot. TDP: 80 W. Egy haverom tápja elszállt, és most átmenetileg egy 350W-os FSP APN teljesít nála HD 7850 mellett, és bírja, szintén fx 6100 mellett. Szóval a 450 W túlzás, és nem írtál sok értelmes dolgot.
Leventin látom a szövegértelmezéssel is vannak problémáid, a google fordítós képpel nem tudom mire akarsz utalni, a második képen pedig egy teljes rendszer fogyasztását láthatod aminek a nagy részét a gtx 580 teszi ki.
Hozzátenném hogy erős túlzás lenne tesztnek nevezni a rendszerigeny.hu oldalon található összeollózott írást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!