Lenne VGA / CPU limitem?
ASUS HD7770 1GB
AMD FX6100
Ennyi rá a keret sajnos..Nem játszanék HD-ben és nagy felbontásban sem. :DD
Szóval akkor ez így stimmel?
"Ne feledd a tápot mert van fogyasztása"
A tesztben(mondjuk erős túlzás tesztnek nevezni) egy gtx580 teljesít szolgálatot ami önmagában annyit fogyaszt, mint egy átlag konfig, maradjunk annyiban, hogy egy "rendes" 400 wattos bőven elég egy fx6100+hd7770 párosnak, a VGA / CPU limit kérdésnek pedig igazából nincs értelme, le lehet terhelni úgy a rendszert, hogy vagy az egyik vagy a másik vagy esetleg mindkettő kevés legyen.
cpu limit: ha a proci még bírná bőven a strapát dea vga már elfogyott ..
szval a hd 7770 esetében többnyire full hd-ban eshet meg de nem sokk játéknál max 2-3 meg hát ki milyen beállítással játszik ilyen kártya mellet nem is gondolom hogy teljesen a full hd max a cél.. árához képest jó a teljesítménye nekem is ilyen kártyám van sapphire ghz edition nagyon jó a hűtése 27 fok alapjáraton 60% venti használat mellet mellesleg jól tuningolható
"ne feled a tápot mert van fogyasztás"
na ezt azért nem mondtam volna egy fsp 350w táp is elég egy ilyen konfig alá az fx 6100 és a hd 7770 nagyon keveset eszik erről ennyit barátom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!