Xbox360 Konfiguráció?
512Mb GDDR5 Ram ATI 500MHZ GPU (CPU-ba integrált)
3x3.2GHZ IBM PowerPC CPU
Bocsi inkább javítanám. már kicsit hiányos a tudásom konzolok terén... :)
szóval.
IBM XENON 3 magos 3.2GHZ-s CPU
512MB GDDR3 RAM 700MHZ
500MHZ ATI XENOS GPU
De igen a játékokat lebutítják
De nem olyan mértékben hogy az túl észrevehető legyen.
a konzol teljesen máshogy működik mint az asztali PC
nem beszélve arról hogy a Dashboard sokkal kevesebb RAM-ot eszik mint mondjuk egy Windows.
valamint ezek a hardverek jóval gyorsabban kommunikálnak egymással mint az asztali PC-k esetében.
a játékoknál csak néhol érezhető kisebb lagg és a vonalsimítás is tökéletes.
nincs olyan grafika mint egy jobb PC-n de ha megnézzük hogy milyen gép kellene ahhoz hogy ilyen minőségben játszhass mint egy 360-on szaggatás nélkül az eredmény az lenne hogy a PC kb 3x annyiba kerülne.
és ha boxot akarsz venni akkor ne TESCO-ban meg hasonló helyeken mert míg ott 60000Ft-ért van kitéve addig néhány konzolüzletben már kemény 42000Ft-ért is hozzájuthatsz.
Remélem tudtam segíteni :)
Van xbox360-om :D csak kíváncsi voltam :D én 124be vettem, a t-homenál, 250GB, kinect szenzorral, meg 5 játékkal :D
De 512-es VGA o.O
Jó kis gép az
jövőre mindenképp veszek egy 360-at sajna eddig 2 halt meg. persze a régebbi szériából valók.
még mindig olcsóbb mint gépetfejleszteni :)
Hát ami azt illeti én kb 150-ből raktam ösze gépet
de csak azért mert két tönkrement konzol után nem mertem bevállalni egy harmadikat
de szerencsére a SLIM verzióban már 100%-ig megbízok
és tudom hogy megéri az árát ha már csak azt szemelőtt tartom hogy egy jobb VGA még így is drágább lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!