A monitorom vagy a videokártyám megy tönkre?
Egy érdekes problémával fordulok hozzátok. Mostanában jött elő és úgy kezdődött, hogy elindítottam a gépet és furcsa piros vonalak jelentek meg a monitoromon amiről mellékelek is képet. A kurzort egyáltalán nem lehetett mozgatni. Viszont egy újraindítás után ez helyre jön. Akkor jön nagyon látványosan újra elő ha valami olyan 3D-s játék programot indítok el ami már 2000 után készült. Akkor azonnal elkezdenek terjedni ezek a vonalak és egy idő után kifagy teljesen a gép. Előtte már pár hónapja meg azt figyeltem meg, hogyha a monitorom pihenő állapotba kapcsolt és egy kurzor mozgatással vissza akartam hozni a képet időnként elkezdett furcsán villogni az LG monitorom led lámpája, nem reagált a kikapcsoló gombra és arra sem ha kihúztam az áramból majd vissza. Mindig hagyni kellett egy kis pihenő időt neki aztán újra működött ha visszadugtam az áramba. Nem tudom eldönteni, hogy ezek kapcsolódnak-e egymáshoz és, hogy a videokártyám hibás, a monitorom jön szét, vagy mindkettő.
A monitorom típusa: LG L194WT
A videókártya: Sapphire Dual AMD 4850 HD 512 mb ddr3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!