Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csak szerintem túlzás egy...

Csak szerintem túlzás egy kicsit az itteni gigabyte utálat?

Figyelt kérdés
Természetesen aláírom, hogy volt nemrégiben egy rossz HD68xx kezdés, meg egy vacak LGA1155-ös sorozat, de szerintem ez már túlzás.
2012. nov. 15. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Ki tudja, egy-egy botrány után nem lesz-e újra. Ha még egy-két évig nem lesz gond velük, ez szerintem megszűnik.
2012. nov. 15. 19:20
 2/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

anyira nem hudejók a videokártyájik hogy megérnék mikor ugyan abban az árban mindég van egy csomó másik

(és ez hibásodástól függetlenül)

alaplap szintén hasonló cipö

ha van ugyan abban az árban más is akkor minek az?

legalábis mi mért ajánljuk azt ? csak mert valakinek tetszik? hát vegye azt nicns megtiltva...

MSI sem rossz márka én is szeretem de azért alaplap terén anyira nem szoktam ajánlgatni mikor van Asus is és Asrock is jó árban

videokártyák meg bár "tetszetösek" (az hogy 3 venti van rajtuk, de amugy szápnek nem szép nekem már miután sapphire re vagy msi/asus ra ránézek) de nem annyira hatásosak mint más gyártoktól ha teszteket nézel meglátod

enyi erövel azal is jöhetnél mért nem BIOSTAR vagy ECS alaplapokat?

csak mert nem oylan hiresek meg elterjedtek ismertek? elég régi gyártók ezek is

szóval

mért nem "utáljuk" ? talán mert senki sem szokot iyleneket gépbe tenni?:D igy elég nehéz véleményezni ha eleve nicsn is mit:D

2012. nov. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!