Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék laptop-ot venni,...

Szeretnék laptop-ot venni, jót és nem túl drágát, hol vegyem? Milyet?

Figyelt kérdés

Megyek külföldre, és a NET miatt kéne, hogy tudjam tartani a kapcsolatot a párommal, meg a családommal.

Nem fontos a DVD/CD meghajtó, csak az Email. Kicsi jó, a 10,2"-es. Részletre szeretném. Néztem egy Asus EEEPC1000h-t, de nem tudom jó e. (Euronics) NET-et ugye csak kint éri meg?

2009. aug. 14. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézelődj, nagyon jó áron szokták adni. Már alig 70.000 Forint fölött lehet kapni olyanokat, amik szerintem neked teljesen megfelelnek. WiFi legyen rajta, aztán netezni tökéletesek :)

2009. aug. 14. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Hali!

Én nem akarlak semmire rábeszélni, de ha laptopot akarsz venni, akkor HP! Nekem az van és nagyon jó. Nem tudom, de ha eeepc-t veszel azzal az a gond,hogy majdnem annyiba kerül, mint nagy középkategóriás Hp. Azt mondom nézz szét itt:

" [link]

Ne ijedj meg az itteni áraktól,szaküzletekben,valamint bevásárlóközpontokban olcsóbb,hitelre főleg nem gond, ha kicsit drágább, de legalább nem szar. Én 2 évig foglalkoztam ezekkel az elmúlt időben, eladóként. A Hp-k alapból 2 év garisak. És szerintem kicsi notebook-ot tényleg nem érdemes venni, de ez csak jótanács. " [link] Ezt olyan 90.000 körül megkapod,nekem ilyenem van és profi.Csak vistát használj hozzá. Az eeepc-k is asszem 50.000 körül vannak és nem tudnak annyit hardveresen,szóval..Bocsi, ha hosszú voltam!:)

Csumi!

2009. aug. 14. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!