Szeretnék laptop-ot venni, jót és nem túl drágát, hol vegyem? Milyet?
Megyek külföldre, és a NET miatt kéne, hogy tudjam tartani a kapcsolatot a párommal, meg a családommal.
Nem fontos a DVD/CD meghajtó, csak az Email. Kicsi jó, a 10,2"-es. Részletre szeretném. Néztem egy Asus EEEPC1000h-t, de nem tudom jó e. (Euronics) NET-et ugye csak kint éri meg?
Itt nézelődj, nagyon jó áron szokták adni. Már alig 70.000 Forint fölött lehet kapni olyanokat, amik szerintem neked teljesen megfelelnek. WiFi legyen rajta, aztán netezni tökéletesek :)
Hali!
Én nem akarlak semmire rábeszélni, de ha laptopot akarsz venni, akkor HP! Nekem az van és nagyon jó. Nem tudom, de ha eeepc-t veszel azzal az a gond,hogy majdnem annyiba kerül, mint nagy középkategóriás Hp. Azt mondom nézz szét itt:
" [link]
Ne ijedj meg az itteni áraktól,szaküzletekben,valamint bevásárlóközpontokban olcsóbb,hitelre főleg nem gond, ha kicsit drágább, de legalább nem szar. Én 2 évig foglalkoztam ezekkel az elmúlt időben, eladóként. A Hp-k alapból 2 év garisak. És szerintem kicsi notebook-ot tényleg nem érdemes venni, de ez csak jótanács. " [link] Ezt olyan 90.000 körül megkapod,nekem ilyenem van és profi.Csak vistát használj hozzá. Az eeepc-k is asszem 50.000 körül vannak és nem tudnak annyit hardveresen,szóval..Bocsi, ha hosszú voltam!:)
Csumi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!