Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen lépésekkel lehet egy...

Milyen lépésekkel lehet egy core 2 duo E4300-as procit 2.4 ghz-ig húzni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Biosban lehet, de nem ajánlom ha nem értesz hozzá... Ha nagyon felhúzod akkor vagy kisül a procid, vagy ha valami jobb és újabb fajta akkor nem engedi bekapcsolni a gépet meg asszem 3-at sípol.... Nekem már volt olyan, hogy túlhúztam... Vissza kellett állítani a biost... Mivel nem tudtam ezért szerelőhöz kellett vinni... Inkább vegyél egy új procit mert ezt nem nagyon birod meghúzni szerintem max 2.5 vagy 2.6-ig....
2012. nov. 14. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Amíg a feszt nem piszkálod biztos nem megy tönkre, max instabil lesz addig amíg, az órajelet vissza nem állítod egy olyan értékre, amin stabilan megy. Biosban van egy opció BOOT failulre guard, amit ha bekapcsolsz, akkor néhány sikertelen indítás után vissza állítja alapállapotra a BIOS-t. Nyugodtan kezdj neki, mert elrontani nem tudod, ha betartod amit írtam.
2012. nov. 14. 21:42
 3/5 JuhászDork ***** válasza:

ez igaz. én is oc-ztam már odafigyelés nélkül jó pár procit tudod így"had szóljon"módon de még az utolsó csóri 478-as cerka procit sem tudtam leégetni pedig olyan feszkót adtam neki hogy az csak na, az órajelről meg ne is beszéljünk.

ilyenkor csak annyi van hogy egyáltalán nem kapcsol be a gép,ilyenkor bios reset, és megy is. szóval nem para ez az oc-zás, főlleg nem újabb alaplappal és procival.

2012. nov. 15. 00:08
 4/5 A kérdező kommentje:
hagyom inkább nem nyulok hozzá jó ugy ahogy van :D
2012. nov. 15. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ez mind szép és igaz... Jobbik esetbe igy van ahogy leirták, rosszabbik esetbe meg kisül a proci...
2012. nov. 15. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!