Mi a véleményetek a Windows 8-ról?
1-es ez tök lényegtelen, elérhető minden ami a Start menüben volt/van, csak meg kell tanulni használni. Engem jobban zavar az erőszakos Metro felület. De az meg kikapcsolható, minden másban meg jobb mint a W7, memória kezelés, SSD, stb.
De én babonás vagyok és megvárom az SP-1 kijövetelét hozzá, ez az előző rendszereknél is bevált, XP-t kivéve, mert az katasztrófa volt SP-2 elött.
Épp most raktam fel win 7 mellé,próbaképp.
Gyors,de eszméletlen bonyolult,így első blikkre.Szerintem nem is olyan szép mint a 7-es. Ez inkább touchos gépekre való. Egy windowshoz szokott felhasználónak szerintem nagyon fura és rejtélyes...:)
Aki start menüt szeretne rá: [link]
Egyébként pár órája tettem fel a 64 bites Enterprise-t, de nagyon csalódott vagyok, ami a teljesítményt és kompatibilitást illeti az én gépem esetén. Apámnak is feltettem, kicsit erősebb gépe van, nála jól működik, talán gyorsabb is, mint a Windows 7, de nem tudok mit kezdeni egyelőre a hangvezérlő driverével, Flash alapú dolgok Chrome alatt még lassabbak. Meglepő, bár a Flasht amúgy is dobnám már a kukában, nincs sok létjogosultsága. Hanggal kapcsolatban már csomó mindent próbáltam, semmi nem jött be eddig.
A fentiek az én egyéni problémáim, de ahogy mondtam, apám gépén meg hasít, nincs pedig csúcs gépe neki sem, de gyors a rendszer, jól futnak a dolgok rajta és szerintem a Start menü hiányát leszámítva jó. Egy próbát megér, én azért próbáltam ki, mert a Win 7-em ígyis-úgyis újratelepítésre érett, szóval kipróbáltam, ha megoldom a problémáimat és a számomra fontos szoftverek mennek rajta, akkor meghagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!