500W tápegység elég ehhez a konfigurációhoz?
ASROCK 970 Extreme4
AMD FX-8150 3.60GHz AM3+ BOX
KINGSTON 8192MB HyperX Predator DDR3 2400MHz
MSI HD7770 OC
Minőségi 400-as is bőven.
Én inkább fx 6100-al venném és akkor egy jobb VGA-t bele.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Egy noname 550W-os táp elszállhat tőle mint a győzelmi zászló, de egy márkás 450-es kuncogva elviszi.
Ebből is van olyan aminek az indító feszültség tűrése nagyobb illetve kisebb. Van amelyik menet közben elbírná a gépet csak a bekacsoláskor jelentkező extra terheléstől leold, mintha nem is lenne konnektorba dugva.
Példákkal élve:
Annó a 9600 Gt-met elvitte egy noname 400-as táp.
Később kicseréltem egy 550-es Q-tech-re.
Nem is volt gond addig míg nem jött egy ATI 4850, ami 20 perc alatt elfüstölte az 550-es tápot. Csere lett 450-es Chieftech-re. nem is volt gond addig míg nem jött egy GTX 260 Black Edition, amivel be sem kapcsolt a gép. :D
Csere lett egy újabb fajta 450-es Chieftech-re ami nagyobb indító feszültséggel simán vitte a gépet, míg el nem vált benne egy forrasztás és spontán kikapcsolt a gép tőle. Csere lett egy Gigabyte 450W-esre. Azóta hibátlan.
Menyid van tápra?
pl. Chieftec CTG 500W (13ezer)
ha játékra lesz máshogy kéne 7770 nagyon gyengén mutat ebben a konfigban
és amugy minek 2400mhz es ram?
érdekes...
Videokártyát fél éve vettem majd lecserélem azt is egyenlőre még jó.
Ramot pedig néztem másikat KINGSTON 12288MB HyperX XMP DDR3 1600MHz CL9
8GB is jó vagy vegyél 16GB os KIT ez akkor
12GB nem a legjobb megoldás ahogy 6GB sem de hát persze te dolgod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!