Hány wattos tápegység kéne ehhez a géphez? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Egy AMD FX-8150CPU, AMD Sapphire Radeon HD 7870 VGA, Asus Sabertooth 990FX alaplap, CORSAIR DDR-3 8Gb/1866 KIT Vengeance RAM? Illetve tehető egy PCI-E 3.0-s VGA egy PCI-E 2.0-s alaplapba?2012. aug. 26. 19:46
1/36 anonim válasza:
Lap feleslegesen drága, 1866MHz felesleges. Mellesleg egy minőségi 400W elég. Jövőbiztosan 500W. FSP Aurum Gold-széria sztem már dukál 1 ilyen konfighoz. XFX Pro 450 is jó, kicsit olcsóbban. Mennyiségben van gépre?
2/36 anonim válasza:
szerény véleményem szerint egy 600-assal már futna, de jobban jársz egy 750-800W-al FSP-t ajánlom,azok most elég jók. persze van jobb is aranyárban.
3/36 anonim válasza:
háhá XD nem látok, igaza van az előttem szólónak. :)
4/36 A kérdező kommentje:
dr.Bosko hogy érted azt, hogy mennyiségben van gépre?
2012. aug. 26. 19:52
5/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat egyébként. :) Viszont a PCI-E 3.0-s VGA szerintetek jó az alaplapba? Az alaplap sajnos csak PCI-E 2.0 most láttam csak.
2012. aug. 26. 19:53
6/36 anonim válasza:
1200 Watt,de valami jó fajta,ha alapon dolgozik majd minden akkor jóval kevesebb is elég,de ha a procit huzod (ha csak a turbot is)már akkor is duplázódik a watt + VGA huzása stb,biztosabb ha 1200 W.A PCI-E 3.0 VGA tehető 2.0-ba de nem ad maj akkora teljesítményt...
7/36 anonim válasza:
Hova kell akkora?
Kérdező: "Mennyid van gépre?" akart lenni. Telefonról macerás írni..
8/36 A kérdező kommentje:
Értem és esetleg tudnál ajánlani valami PCI-E3.0-s AM3+ foglalatú alaplapot?
2012. aug. 26. 19:56
9/36 anonim válasza:
Sehova, csak hülyék gyülekezetet rendeznek itt.
10/36 anonim válasza:
"Értem és esetleg tudnál ajánlani valami PCI-E3.0-s AM3+ foglalatú alaplapot?"
Nem, mivel olyan nincs, de nem is kell, teljesen jó 2.0-ásba is.
Kérdező mennyid van tápra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!