Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hány wattos tápegység kéne...

Hány wattos tápegység kéne ehhez a géphez? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Egy AMD FX-8150CPU, AMD Sapphire Radeon HD 7870 VGA, Asus Sabertooth 990FX alaplap, CORSAIR DDR-3 8Gb/1866 KIT Vengeance RAM? Illetve tehető egy PCI-E 3.0-s VGA egy PCI-E 2.0-s alaplapba?
2012. aug. 26. 19:46
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Pont az ilyen kommenjei miatt írtam. Őt lehülyézni azért nem kis mértékű tudatlanságra vall.
2012. aug. 26. 20:38
 32/36 anonim ***** válasza:
26%
Nem azt mondtam hogy nem ismerem Abu meg Olviveda vagy a PH-t,nem vagyok az ellenségük,na de mindegy,az okosabb enged a bolondabb meg szenved...elnézést a kérdezőtől.
2012. aug. 26. 20:38
 33/36 anonim ***** válasza:
11%

"az okosabb enged a bolondabb meg szenved."

És most te lennél az okosabb, Hart meg a bolondabb? HAHA

2012. aug. 26. 20:46
 34/36 A kérdező kommentje:
Semmi gond én kérek elnézést, hogy nem írtam sokáig csak dolgom volt. Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) Átszámolok mindent és dr.Bosko és Hart válaszát külön köszönöm és mostantól a sok kommentelőnek köszönhetően, nem fogom majd elhanyagolni a táp vásárlást. :) Még annyit szeretnék majd Boskótól és Harttól kérni, hogyha valamilyen kérdésem még felmerülne akkor remélem, hogy majd válaszoltok a leveleimre. :)
2012. aug. 26. 22:03
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen.
2012. aug. 26. 22:53
 36/36 anonim válasza:
0%
tudom lejárt... DE nagyon fontos a táp... tegnap jött meg a gépem. fx-8150, sapphire hd7870, monitor, alaplap. 500w az induláshoz elég volt meg a win7 telepítéshez is de amikor elkezdtem bf3-mal ultrába játszani 1 perc után leált a gép... elszált a tápom. :) Biztos ami biztos ha már ennyi pénzed van egy jó tápot vegyél. Ez a kovetkező gépednek is előnyös lehet...
2012. okt. 16. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!