Milyen számítógépet vehetek 90 ezerért monitorostól?
Figyelt kérdés
Ha lehet 1 AMD és 1 Intel összeállítást külön,a monitor 22-es legyen,előre is köszönöm mindenkinek...2012. nov. 14. 07:15
1/6 anonim válasza:
Most csak hogy így gyorsan tippeljek, Sempron X2 és 2GB ram, integrált grafikus kártya, 320GB HDD... Ha monitor nem kéne ennyi pénzből akkor: APU x2, 4GB ram, 500GB HDD... De maj nemsokára lesznek akik teljes listát készítenek :)
2/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem mire szeretnéd használni, mellesleg 22-es monitor 30 000 Ft így marad 60 a gépre amiből igazából egy gyengébb Fm1-es konfig vagy egy sandy pentium gép jön ki.
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Film nézésre, net-re és kisebb játékokra (pl. NFS MW),semmi Crysis 2,inkább szórakoztatásra azért is kell a 22-s AOC monitor néztem 27 e.ért...
2012. nov. 14. 16:57
5/6 anonim válasza:
29%... kössz.
Úgy látom még azt a napi 10 percet is kár erre az oldalra szánnom, amit eddig itt töltöttem az utóbbi időben.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem értem miért 29,nekem hasznos volt a válaszod és az összeállításod is tetszik
2012. nov. 16. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!