Létezik, hogy egy monitorcsere lényegesen felgyorsítja a számítógépet?
Figyelt kérdés
Lecseréltem a hagyományos LG Flatron monitorom egy Samsung SyncMaster LCD TV/monitorra. Azóta mintha sokkal gyorsabb és kevésbé zajos lenne a gép. Vagy lehet, hogy csak én érzem úgy?2012. nov. 11. 02:49
2/4 Keletföld válasza:
KIZÁRT DOLOG!
Attól, hogy a megjelenítő eszközöd megváltozott, mitől is gyorsulna a gép? Nem lett benne processzor magasabb frekvenciájúra kicserélve, esetleg kissé felhúzatva,
a videokártya sem lett megpiszkálva, tunningolva,
akkor?
A monitor nem gyorsít semmit.
3/4 anonim válasza:
Na akkor én meg mást mondok. Előfordulhat!
FullScreen-es játékoknál azok a VGA-k amikben van Vsync, visszaállnak a monitor képfrissítési frekvenciájára. Ha ez 60 Hz, akkor 60 FPS-ed lesz. Ha kicseréled a monitor akkor ez változik, ami annyit jelent hogy a VGA-d tudott volna nagyobb FPS-t addig is, csak a monitor miatt nem tette. Ennyi...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem játékra használom, de tényleg gyorsabban tudok dolgozni vele.
2012. nov. 14. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!