Goto kérdése:
Halli van nekem egy 1gb DDR1 ram mellétessek egy 512mbDDR1 ramot de újraindul mindig a gép de miért?
Figyelt kérdés
Halli van nekem egy 1gb DDR1 ram mellétessek egy 512mbDDR1 ramot de újraindul mindig a gép ,elinduláskor kimutassa hogy 1524 ram van ,betölti a Windowst bejön az üdvözlő képernyő is ,a háttér kép is és utána mindig újra indul a gép mitől lehet ez.Még anyi hogy volt már melete egy 1 gb DDR1 ram avval ment,pedig mind a kettő 400 as és PC 3200 aszok.2012. nov. 13. 08:23
1/6 anonim válasza:
Tedd az utolsó slotba, vagy cseréld fel őket és első utolsó slotba tedd.
Ha sehogy nem jön össze ird le milyen lapod van.
2/6 A kérdező kommentje:
Halli megpróbáltam meg cserélni de ha elsőbe tessem akkor elindul a gép de csak fekete képernyő van,nem jön be semmi csak a másodikba megy ,amúgy egy ECS GS7610 ULTRA Alaplapom van.
2012. nov. 13. 10:05
3/6 Jenci válasza:
Ha a régi RAM-mal ment,akkor valószinüleg az 512-es nem jó.Tedd be csak egyedül az 512-t,és meglátod,hogy jó vagy nem.
4/6 A kérdező kommentje:
Betetem a 512 ramot magába elindul a gép de megint fekete a képernyő és nem indul el a gép.De az nem értem ha rossz a ram miért ismeri fel mikor bekapcsolom a gépet az 1gb mellet mutassa az is.
2012. nov. 13. 10:20
5/6 Jenci válasza:
Akkor nem az a probléma.Itt jön a "dekázgatás",hogy most mi nem odavaló.A ram-ot támogatja az alaplap,úgyértem a márkáját?A régi 1 gigás,amivel együtt ment rendesen,milyen gyártmányú volt?Lehet ez a gond.
6/6 A kérdező kommentje:
Most egy Kingston 1gb van benne ,régebben meg mellette volt egy Sycron 1gb ,és mos meg beakartam tenni egy Maxdata 512mb.
2012. nov. 13. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!