Buta kérdés, mind2 cég kínál bizonyos árszegmensben jó kártyákat. Ha az abszolút csúcs kell, akkor nVidia. HA egy jó ár/érték arányú kártya kell, akkor 7850/7770. Ettől függetlenül mindkét gyártó kínál jó kártyákat, kiegyenlített a verseny szerencsére, ez jót tesz az áraknak.
2012. nov. 12. 13:59
3/8 anonim válasza:
mitől is csúcs az nVidia?
2012. nov. 12. 14:01
4/8 anonim válasza:
"mitől is csúcs az nVidia?"
Attól, hogy még úgy tudom, nincs kint a HD 7990, sem a 7970X2, vagyis egyelőre csak az NV-nél van friss architektúráju, kétmagos VGA.
2012. nov. 12. 14:10
5/8 anonim válasza:
Az a 2 mag inkább 2 GPU, amit amúgy sem szivesen ajánlanék.
Szerinem ár/teljesítményben és architektúrát nézve is a Radeonok a jobbak (ami már rég AMD, nem ATi).
"Attól, hogy még úgy tudom, nincs kint a HD 7990, sem a 7970X2"
Már van, az más kérdés, hogy nem láttam még itthon forgalmazva. Ezt a 2 GPU-s csúcs szegmenst meg max említés szintjén venném bele a buliba, eléggé elhanyagolható a jelentősége.
2012. nov. 12. 16:44
7/8 anonim válasza:
Tudom, hogy nem játszik a két GPU-s VGA, én is AMD fanboy vagyok némileg, én is csak említés szintjén vettem be a "buliba". Amúgy azért legjobb volna árat és felhasználást tudni. Ha tegyük fel, hogy a kérdező kizárólag NV optimalizált játékokat játszik(kétlem, de most tegyük fel), akkor a GTX 650 Ti jobban megérheti, mint a HD 7850, de általában AMD, sokkal több az arra optimalizált program, főleg a CGN-re, lsd. Dirt Showdown.
2012. nov. 12. 17:50
8/8 Közveszélyes Kontár válasza:
volt HD7990 már nálunk csak hát tudjátok ezt azonal elkapkodják (persze ki tudja lehet csak 1-2 érkezett)
szóval elkapkodják mivel hatalmas szükség van erre a gamereknek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!