Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb SSD, vagy HDD?

Melyik a jobb SSD, vagy HDD?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 16:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
SSD nem írható újra, ez mit jelent hogy nem lehet formázni?
2012. nov. 11. 17:06
 12/14 anonim ***** válasza:

SSD nagyon gyors de kevesebbszer újraírható. (Vagyis egy idő után nem tudod tovább használni. Ez általában egy SSD-nél normál felhasználás mellett akár 4-5 év is lehet)

HDD olcsóbb, nagyobb méretű és majdhogynem korlátlanul újraírható, azonban lassabb.

A legjobb ezek kettők kombója. Nem szeretem, ha az emberek úgy beszélnek róla, hogy SSD vagy HDD. A helyesebb az lenne, hogy SSD és HDD. Egy 60/64 vagy 120/128GB-s SSD amire megy a rendszer, és egy-két fontos program ill. egy nagy HDD, amire mehet a többi adat. Ez a legjobb megoldás.

2012. nov. 11. 17:07
 13/14 Vadmeggy ***** válasza:
Az utolsó fogalmazta meg jól. Érdemes mindkettőt egyszerre használni. A rendszer és a programok az SSD ről futnak, a zene filmek és az adat pedig a HDD-n van.
2012. nov. 11. 18:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki a Pro-t és kontrát is írta

Valóban ezt elfelejtettem hozzátenni, hogy a legjobb ha kombinálod a kettőt, valóban rendszer + programok SSD-re, adatok, filmek dokumentumok HDD-re

SDD miatta gép nagyon-nagon gyorsan fel fog állni, és az egész gép sokkal gyorsabb lesz, minden gyorsabban fog betölteni, még néha a weblapok is

HDD pedig jó mert olcsó és azért sok-sok tárhelyet kapsz, zenénél vagy filmnél meg kb ugyanolyan gyorsan tölti be a gép mindkettőről

szóval médiatartalmakkor kb észrevehetetlen a kettő gyorsaságbeli különbsége, ám a HDD olcsóbb és jobban megfelel ennek a célnak

2012. nov. 13. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!