A radeon hd 7870 től mennyivel jobb a 7950 3gb? mert árban ugyan ott vannak majdnem
Referencia OEM 7950 t én nem venék helyedben és az is 70ezer felett van
ami már nem ref az majdnem 80 de még az is alapszintünek mondható
HD 7870 van 59ezerért és nem ref
70ezres 7870 az már Hawk (msi) meg Vortex(powercolor) kategória netán valami komoly asus dc, vagy sapphire vapor-x
és bizony ezek gyakorlatban a játékokban kb. 7950 ref szintjét elérik
és még tuningolhatod öket
7950 inkább több monitora kell
3gb vram lényegében nem lesz kihasználva
ha igen akor 7950 is kevésnek bizonyulhat
vagyis hd 8 szériára ugyis le kel cserélned
szóval én mindenkép 7870 t venék föleg ha ugyan aban az árban van mivel akor az egy komoly halkhütésü tuningbarát kártya
még egy referencia oem az hangos és aligha tunigokható rendesen max ha vizhütésre cseréled de az meg plusz pénz...
Mármint ugy értem hogyha 1-2-3év múlva lesz olyan játék ami alapból full hd n 2GB nál több vramot igényel akor lehetséges hogy 7950 kevés lesz neki az akori 8 szériához képest
hisz már most is full hd ultra grafikán sok új játék olyan alacsony fps t tud produkálni hogy csak na
és idövel full hd is "kimegy divatból" mert az "kicsi"
csak azt mondom hogy ha most nem használod ki 7950 képségeit akor jövö szempontjából felesleges ezt vened
de persze nem rosz vétel nem azt mondom csak ne refet vegyél (szerintem) az viszont már kicsit elégé túl van 7870 árán:) szóval:)
driverével is lehet amd overdrive
de nem mintha szükséges lene azonal tuningolni
meg nem irtad le milyen 7950 re gondolsz leginkább milyen max árban
mert pl. egy vapor x aból is jó vétel csak hát elkapkodták azokat elégé
Bluechip en 77,9ezer
de pclandon 73ezer
.
szerintem nem egy rosz vételes kátya
ezel agyon tuningolhatod magad
de ha nem tuningolod is jó vétel
lehet hogy van ipon, pcx en is de mobilon nemtudom megnézni
ha nincs akor lehet tudsz rendeltetni velük ha rákérdezel
de hát persze nem lebeszélni akarlak 7950 röl hanem rávezetni hogy az olcsó típúsok lehet aból nem igazán érnék meg, drágék meg túl lehetnek kereteden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!