Mi a vélemény erről a videokártyáról?
Figyelt kérdés
A tervem az lenne, hogy most jelenleg ezt használnám, majd később pedig vennék mégegy ilyet, és össze kötném.
Egy amd fx6100 jó lenne hozzá?
És 2 kártyához elég lenne egy márkásabb(fsp, vagy chieftec) 450W-os táp?
2012. nov. 9. 21:11
11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de azt hiszem minél többet akarok ezekről megtudni annál több kérdésem lesz.
Pl.: Mi az az OC?
És milyen fikázásokra készüljek fel? :)
és még van pár.
Valaki írna priviben, különben szerintem több 10 oldalas lesz ez:), és nem is az "alap" kérdésre mennének a válaszok.
2012. nov. 9. 21:50
12/26 anonim válasza:
OC=Overclock,vagyis gyáriag tuningolt VGA.Nincs sok értelme,mert otthon is meg lehet csinálni ingyen.
A fikázást arra értettem,hogy mindenki szidja a Gigát mostanában. :)
13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Így már azért jobban értem. De jobb ha OC-ott vga-t veszek, nem?(Gari szempontjából)
2012. nov. 9. 21:54
14/26 anonim válasza:
Hát,igen,ebben is van valami.De nem szabad elromoljon amúgy se.Amúgy nemrég vett egy másik kérdező egy Gigabyte HD7770-et,beszéltem is vele,nincs vele semmi probléma.De azért ott van a Sapphire,ASUS,MSI,amik szintén nagyon jók.
15/26 anonim válasza:
16/26 A kérdező kommentje:
2012. nov. 9. 22:01
17/26 anonim válasza:
18/26 A kérdező kommentje:
Az igaz :)
Mennyit számít, az amivel kevesebbek a mhz-ek?
2012. nov. 9. 22:18
19/26 anonim válasza:
20/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!