Van egy Shappire hd 7770 vga-m és húzni szeretném (részletk)?
Figyelt kérdés
szoval hány fok fölé ne engedjem a vga-t?2012. nov. 7. 19:14
1/4 Közveszélyes Kontár válasza:
70 fok felé nem engedném 100% on de persze jobb lenne ha ennél hüvösebb maradna
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezt kb fölösleges húzni. Ideális esetben lenne maximum +5 FPS (se).
3/4 anonim válasza:
Most kicsit eszembe jut a jó öreg Nvidia GF9500gt-m kis ventivel stb..GPU-nak adtam +30mhz +shadernek is 40-et memoria így lett 1700mhz.Jött + fps 2-3 néhol 5-6 is.Sokat ugyan nem számított,de 72-73 fokokat hozta hogy le volt véve az oldala a gépnek amibe 1 venti sem volt.Ilyen kártyákat lehet húzni de nem hozna jelentős változást néhol jól jönne az a +1-5 fps de ehhez hő is járul ami miatt ilyen kártyát én nem tuningolnék.
4/4 anonim válasza:
Nekem van egy Asus HD7770 DCT 1g5D-m és már kihúzattam maxra 6 órán keresztül szenvedtettem Batlefield 3-mal Ultra grafikán, de csak 1280x1024-ben és nem ment 70°C-ig, csak 64°C-ig. Jól bírják, de igazság szerint nincs értelme, csak ha nagyon pengeélen táncol a játszhatóság a képszám miatt, mert alapjáraton is min 26FPS-en megy, húzatva átlag 8-10Fps-t nyertem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!