Shappire Radeon HD 7770 jól megférne egy Samsung Sync Master 940N- monitorral és egy Intel E8300 Procival?
Ha van a 7770 re akkor procid miat ne vegyél gyemgébbet (szerintem)
mivel késöbb tán tudod böviteni
melesleg amelyik játék 4 magot kívánna ahoz gyengébb videokártyának sincs értelme igazán
felbontást irtál voln akor tudnám milyen monitor... de mobilon semit nem tudok róla találni
1280x1024
roszul irtam be nevét...
ha sosem bövitesz processzort
és/vagy mire bövitenéd addigra videokártyát is cserélnéd /vagy gépet
akkor igazából nem muszáj rá költened sokat vga ra de akkor ténleg a legolcsóbb 7750 vedd
mert pl újonan 30ezerért értelmetlen ilyent veni vagy használtan 25 felet
Nem mondhatni
ha te olyan játékkal játszol ami csak 2 magot tud kihasználni de a videokártyát nagyon akkor még 7770 "kevés" is lehet akár
persze igazából ez sokmindentöl függ
.
ahogy leirtam ha bövítgeted lasanként (de közeljövöben) a géped akkor 7770 jó és ideális vétel ha van rá
ha soká vagy sose bövited akkor felesleges sokat költened tán még 7750 töl is gyengébb is elég lene (vagyis a lényeg hogy minél olcsóbb legyen)
de ha modern új szériás videokártyát akarsz akkor nincs más 7750 a legkisebb ezekböl (viszont 7770 hozáképest érezhetöen jobb árát megéri)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!