Egyik processzoron fullon, a másikon pedig szaggat. Na de mégis hogy?
Az ismerősömnek van egy ilyen processzora: [link]
Ki szerette volna próbálni a Mafia 2 nevű játékot.Mondtam neki,hogy azzal a processzorral elég rosszul fog menni,mert elég gyenge már,hiába van mellette a jó VGA(HD7750 1GB DDR5,3GB RAM,DDR2)
Másnap mondja,hogy feltette,és fullon megy,40 FPS-el.Kicsit ezen elcsodálkoztam,mivel a az ajánlott CPU-nak egy 4 magos CPU-t kér.El is mentem hozzá,és tényleg,akadás mentesen,fullon megy a játék.
Na erre mondom,hogy én is ki próbálom,ha neki megy egy egy magos(2 szálas,nem tudom,hogy ez sokat számít-e?) processzoron,akkor az enyémen is fog menni (az enyém Intel Pentium Dual-Core E2180,VGA-m HD6670 DDR5 1GB,2GB RAM,monitor felbontása 1280X1024).Biztos voltam benne,hogyha neki megy azon a CPU-n,akkor nekem is fog menni szépen.Hát nagyot tévedtem.Még minimumon is alig lehet játszani,az átlag FPS 4-9 között van.Most ezt nem értem.Hogy nem megy nekem normálisan egy 2 magos CPU val,ha az ismerősömnek megy egy 1 magossal.Olyan sokat számít az az 1 mag 2 szál?Megtudjátok ezt magyarázni?(Bocsi a hosszú szövegért)
HD6670-már mint mondtam,azon a felbontáson elég kell,hogy legyen
2GB RAM-ajánlottnak is annyit kér,szóval ez is elég kell negyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!