Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD A10-5800K 3.80Ghz FM2 APU...

AMD A10-5800K 3.80Ghz FM2 APU vagy Intel Core i3-3225 processzort válasszam?

Figyelt kérdés
A gép nem játékra lenne használva,hanem főként video/film/zene/e-könyv konvertálásokra,netezésre,töltögetésre és a lényeg,hogy egymással párhuzamosan több alkalmazás is akadásmentesen fusson.
2012. nov. 6. 12:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Háát,igen,elég nehéz dontés.Az Trinitynek sokkal erősebb az IGP je.Az i3 1-2 szálon erősebb,ahoz a Trinity kihasználja mind a 2 magot,ott kb. egál.
2012. nov. 6. 15:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát igen és mivel én nem fogok a géppel játszani,nekem az IGP rész annyira nem lényeges,inkább fontosabb a CPU teljesítménye,meg az is jó,ha csendes és nem melegszik:)
2012. nov. 6. 15:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Végül az Intel procija mellett döntöttem.Sikerült relatíve jó áron hozzájutni a proci-alaplap-vinyó trióhoz,így sem prociban,sem vinyóban nem kellett lejjebb adjam,mint amit eredetileg elképzeltem.
2012. nov. 7. 20:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Én mindenképp az A10-et választanám. A +2 mag konvertálásnál nem lesz hátrányos. Az IGP pedig a konvertálásban sem lesz tétlen, ahogy terjedni fog az OpenCL rengeteget fog rajta gyorsítani.
2012. nov. 11. 21:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Összeállt a gép,egyenlőre nem bántam meg,szépen teszi a dolgát.Full HD teljes kijelzős videó melletti egyéb tevékenység sem hatja meg és pont ez volt ami miatt váltani szerettem volna,mivel már nagyon megérett az előző gép cseréje:)
2012. nov. 12. 05:23
 16/17 zsking válasza:
Szerintem jobb lett volna az AMD... nekem AMD A10 5800K FM2 Black Edition van... nagyon jó. A tesztoldalakon pedig feltűntetve láthatjuk, hogy azért mondják jobbnak az intelt, mert teljesen kihasználja... nem csoda az i7 4x1,9Ghz persze hogy ki lesz hazsnálva még az asztalon is... na mind1 az i3 csak 2 magos és csak 10ezerrel olcsóbb a 8 magos AMD-nél. Azt kell hogy mondjam rosz döntés volt...
2013. dec. 3. 19:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Amire nekem kell egy gép,arra tökéletes.Mind a céges,mind az otthoni gép.Nem melegszik,keveset fogyaszt és gyors.
2013. dec. 4. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!