AMD A10-5800K 3.80Ghz FM2 APU vagy Intel Core i3-3225 processzort válasszam?
Figyelt kérdés
A gép nem játékra lenne használva,hanem főként video/film/zene/e-könyv konvertálásokra,netezésre,töltögetésre és a lényeg,hogy egymással párhuzamosan több alkalmazás is akadásmentesen fusson.2012. nov. 6. 12:27
1/17 anonim válasza:
Ez esetben egyik sem, az alkalmazott programoktól függően más procit néznék, illetve függ a rendelkezésre álló összegtől is.
2/17 A kérdező kommentje:
Mivel az összeg sajna max 100000Ft,így nagyon más árkategória nem jöhet számításba.
2012. nov. 6. 13:34
3/17 anonim válasza:
100 000 forintba belefér egy ivy i5 olcsóbb h61-es lappal(odd nélkül b75 is belefére) 4GB ram-mal, 1 TB-os hdd-vel, HD2500-zal, egy illetve több szálon is erős lenne.
4/17 A kérdező kommentje:
Már napok óta számolgatok,de i5 még csak véletlenül sem került elő,ha az beleférne ebbe a keretbe az biza nagyon nagy csoda lenne.
2012. nov. 6. 14:09
5/17 anonim válasza:
Mi volt az eredeti elképzelésed, ram hdd mérete, kell e optikai meghajtó, házból megfelel e egy olcsóbb modell?
6/17 A kérdező kommentje:
4 giga memóriára gondoltam dual channelben,DVD író kell,meg vmi használható vinyó,mondjuk 400-450Wattos.Háznál csak annyi a lényeg,hogy legyen az előlapra USB kivezetve. Az alaplapnak tunia kell az USB 3.0-át is!
2012. nov. 6. 14:24
7/17 anonim válasza:
Ezen feltételek mellett 110 000 Ft a vége az usb3-as lap és ház miatt, viszont ez tipikusan az a helyzet, hogy pár ezer Ft pluszért sokkal jobb gépet kapsz összességében.
Optikai meghajtó nélkül el lehet lenni egy-két hónapig, akkor már belefér(500-as hdd-vel), természetesen ha így nem jó, akkor marad az i3 abból is a 3220(olcsóbb ha nem kell hd4000).
8/17 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy az asszony már így is húzza a száját a 100 miatt,mivel olyan 90 körüli összeget mondtam neki még a Sandy Bridge-s időszakban.Most már 100-nál járok,efőlé már nem tudok menni sajna,bármennyire is a logika azt kívánná.
2012. nov. 6. 15:02
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,én is fejben összeraktam már az i3-as vasat,csak pont most olvastam a tesztet az AMD Trinitikről és megálltam egy picikét.Nehéz dönteni:)
A Dell asztali gépek irodai gépek?
2012. nov. 6. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!