Nem magas 60-80 C hőmérsélet ez egy CPU-nak?
Figyelt kérdés
ASUS P5LD2-VM alaplapomon 3066Mhz Prescott Intel procim. Terheletlenül 60 fokot terhelve 80 körülinek méri a Bios. Az AIDA 5 fokkal kevesebbet mond ezekre 55-75. Igaz lehet ez a magas hőmérséglet? Vagy ez a hőmérősdi valótlanságok tömege lehet hiszen a gép nem akad, fagy nem tesz semmi rendelleneset. Mit tegyek hogy nyugodtabb legyek? Xanax? :)2012. nov. 5. 17:57
1/4 anonim válasza:
A prescott procik ilyen gigamelegek voltak ha jól emlékszem, de terheletlen 60 fok biztosan sok, meg az a 80 is.
Olyan 45-50 terhelés nélkül és 60-70 között terhelve.
Takaritsd ki a hűtőt.
2/4 JuhászDork válasza:
emlékszem nekem volt olyan hogy a prescott magos procim 90fokig felment és bírta a gyűrődést. ez még pont az a határ volt ahol még nem kapcsol le a gép.
3/4 lambo96 válasza:
A Prescott gigamelegedős? :D
Nekem is van egy ugyanilyenem, annyi a különbség, hogy én felhúztam 3,72GHz-re és 30°C-40°C körül mozog a hőmérséklete :D
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt 3 gigás Prescottom és pont ugyanígy melegedett. Prime 95 alatt még a 90 fokot is elérte. Nincs vele semmi baj, ez egy ilyen proci. Mondjuk én egy idő után eluntam, hogy állandóan max fordulaton ment a ventilátor és lecseréltem egy Northwood-ra. Kicsit gyengébb lett ugyan, de legalább nem melegedett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!