A 60-70 fok cpu nem magas?
Figyelt kérdés
1 hete körülbelül hogy a gép időként kikapcsol magától gondolom én a proci túlmelegszik de lehet nem az a baj everest en néztem meg , belenyúlni meg nem lehet mert garanciális és ha bele nyúlok elveszik a garancia2012. okt. 20. 21:06
1/2 anonim válasza:
nálam 97 fokon szokott kikapcsolni, amikor jól érzi magát, akkor 70 fok környékén zötyög. Az AMD hajlamos túlmelegedni.
Szóval akár a 80 fok is elfogadható még.
2/2 lambo96 válasza:
Akkor én király vagyok, mert úgy tudom az Intel Celeron D szériája is melegedős, én pedig 3,72GHz-ig felhúztam az enyémet 3,06GHz-ről és 30°C körül mozog :"DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!