Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem kapcsol be a monitor mit...

Balázs0807 kérdése:

Nem kapcsol be a monitor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy asztali számítógépem. Szombaton kaptam az alkatrészeket (használt) hozzá, összeraktam telepítettem a drivereket, kifogástalanul működött egy napig. Ma bekapcsoltam és a monitor nem reagált. Gondoltam a monitor ment el, de nem mert rögtön leteszteltem egy laptoppal és azon ment. Innentől kezdve a videokártya a gond szerintem mert miután kiszedtem, az alaplapra integrált videokártyával működött. A videokártya típusa Nvidia 9400GT (512mb) passzív hűtéssel. Az lenne a kérdésem hogy mit lehet most csinálni, meghalt a videokártya vagy nem? Ha találkozott valaki ilyesmivel és tudja mit kell csinálni annak örömmel venném a tanácsát.

2012. nov. 5. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos egy gond van a kártyáddal amit említettél hogy "passzív"

nagy valószínűséggel ott lesz a baj

főleg ha egy rosszul szellőző házba lett rakva

2012. nov. 5. 17:11
 2/6 szokrisz ***** válasza:
próbáld ki egy másik kártyával ha azzal működik akkor megvan a megoldás vételezni egy kártyát
2012. nov. 5. 17:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Másik videokártyám nincs (tönkrement) így nem tudom kipróbálni. Esetleg ha a hűtést lecserélem aktívra akkor elindul vagy valószínű hogy "meghalt"?
2012. nov. 5. 17:43
 4/6 lambo96 ***** válasza:
Egy próbát megérhet, én mindenképp megpróbálnám.
2012. nov. 5. 18:15
 5/6 szokrisz ***** válasza:
ha használat után ment tönkre akkor az is lehet hogy a meleg hatására a vram modul meghibásodott és akkor nincs mit tenni, vga csere, kérj kölcsön egyik ismerősödtől egy kártyát és próbáld ki.
2012. nov. 5. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
és egy garis kártyán ha a vram meghibásodott és 5 perc után elmegy a kép hogy tudják letesztelni hogy én öltem e meg vagy magától halt meg?
2012. nov. 5. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!