Tudnátok jó gamer konfigot 180k-ból monitorral?
Figyelt kérdés
Kellene nekem gamer konfig bill egér nélkül, de minden mással, amiven fullon mehetne Bf3 és hasonlók. Előre köszönönm :)!2012. nov. 4. 13:57
1/10 anonim válasza:
Monitorral (gondolom 1920*1080 vagy 1200) nem fog ultrán menni a BF3. Illetve nem GAMER gép lesz, maximum egy belépő szintű. :)
3/10 anonim válasza:
Jaj, hogy monitor... akkor visszavonom az előző válaszom.
5/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Vegyél eredeti windows t is 180on belül.
6/10 anonim válasza:
Ha vesz eredeti Win-t (tegyük fel, egy 64 bites Win 8-at) ami 25 ezer forint környékén van, akkor máris csak egy gtx 650ti fér bele ami lássuk be sokkal gyengébb a 7870-től.
7/10 A kérdező kommentje:
Windows-on ne aggódj :)
1-es akkor mennyiből tudnál kihozni olyat amivel fullra menne :)?? Am nyilván nem felső kategoriás gamer gépre gondoltam, mivel arra sajnos nem telik :/
2012. nov. 4. 14:35
8/10 Közveszélyes Kontár válasza:
7870 És 6100 párosal is fullon kel menjen minden relative magas fps el szóval
de persze ha a monitor nélküli konfigot venéd
és ahoz egy full hd monitort (használtan 20 alat is lelni)
akkoŕ még több fps ed lene:) és apróságokat se kéne kikapcsolni tán :)
9/10 A kérdező kommentje:
Danniel-nek meg köszi !
2012. nov. 4. 14:41
10/10 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, csak sajnos az a +20 k nem áll rendelkezésemre. Azért írtam 180-at mert az a legvége amit rá tudok szánni!
2012. nov. 4. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!