Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép vásárlás előtt...

JuhászDork kérdése:

Számítógép vásárlás előtt állok. Ez jó lesz?

Figyelt kérdés

[link]

Játékra kéne, a srác 35K-ért adja.

játékra ugye jó lesz?

2012. nov. 4. 23:31
1 2
 1/11 gthomek ***** válasza:
74%

Alaplap: Gigabyte 8I945PE-FS (775-ös CPU-foglalat, 4 memóriahely DDR2-es RAM-oknak, PCI-Express x16 bővítési lehetőség, IDE/SATA2 merevlemezbővíthetőség, 6 csatornás hangkártya + SPDIF, Ethernet-port)

Processzor: Intel Pentium 4 630 (3 GHz magórajel, HyperThreading technológia /virtuális 2 magos processzor/, 800MHz FSB, 2MB L2 cache) + egy nagyon halk ventillátor

Memória: Samsung 1 GB DDR2 RAM

Merevlemez: 20GB Seagate Barracuda (IDE csatlakozós)

Optikai meghajtó: Fekete WriteMaster DVD-RW (IDE csatlakozós)

Tápegység: 350W Deer (24pin alaplapi csatlakozó + 4pin CPU csatlakozó /+12V/)

Ház: Fekete AlbaComp midi torony, mATX alaplapok számára. Igényes, modern külső!

A legújabb játékok is akadásmentesen futottak ezen a konfiguráción, Battlefield 3, Need for Speed Most Wanted (2012), Medal of Honor: Warfighter, Call of Duty: Modern Warfare 3. Én ezekkel játszottam rajta, mind élvezhető sebességgel futottak.

Nos a videokártyáról egy szó sincs ... 1GB 20GB HDD ....ha ezen elfutott a BF3 .. bakker rá se fér a 20GB HDD-re.

2012. nov. 4. 23:47
 2/11 anonim ***** válasza:
55%

Jaj de hülye a srác...

Intel P4, 1 giga RAM ma már édeskevés, VGA-t nem is írt... 20 Gb merevlemezre rá sem férnek a játékok.

Amiket írt hogy jól futnak:

BF3: 2 Ghz Dual-core, 2 Gb RAM, 20 Gb HDD

NFS MW 2012: 2 Ghz Dual-core, 2 Gb RAM, 20 Gb HDD

COD MW3: Core 2 Duo 1.8 GHz, 2 Gb RAM, 16 Gb HDD

eszedbe ne jusson megvenni!

2012. nov. 4. 23:47
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

Ez nekem már ott sántít, hogy a videokártyáról nem is ír semmit. Az oké, hogy mennek rajta akadás mentesen de az 100%, hogy low grafon. HA jó gépet akarsz akkor LGA775 öset egyébként se vegyél mert nagyon régi . Akkor inkább már egy 1155 öset amit tudsz fejleszteni. És akkor már ddr3 as ram.

Ez nem éri meg játékra. De ha a VGA ja jó lenne talán akkor DE!!! arról semmit nem tudunk mert, ha monsjuk vann benne egy kis nyurga intel kártya hát.....

Ráadásul, ha ilyen olcsó tuti, hogy codegen tápja can ami hát....

Remélem érthető, hogy miért ne vedd meg.

2012. nov. 4. 23:48
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
ezzel kapcsolatban szerintem vmi nem oké
2012. nov. 4. 23:50
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
JA az lemaradt, hogy a p4 egy kiöregedett vacak egymagos proci eszedbe ne jusson megvenni. Meg, hogy tudom, hogy írta a tápot de az kb ugyan olyan mint a codegen ezért írtam azt. (Előző)
2012. nov. 4. 23:51
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Hu.. közbe írtak előző előtti voltam. (Előző)
2012. nov. 4. 23:51
 7/11 anonim ***** válasza:

"A legújabb játékok is akadásmentesen futottak ezen a konfiguráción, Battlefield 3, Need for Speed Most Wanted (2012), Medal of Honor: Warfighter, Call of Duty: Modern Warfare 3. Én ezekkel játszottam rajta, mind élvezhető sebességgel futottak."

Ez egy nagy kacsa.

Az összes játék elvérzett volna, ezen a gépen.

Battlefield 3 már igazán megkéri a mininmum 2 magos processzort és a 4 GB ramot.

Illetve a gyerek még videokártyát se írt.

Nem beszélve arról, hogy a vinyóra fel se férnek a játékok.

Nyugodtan írd meg a gyereknek, hogy egy falat kenyeret nem adnál érte. :D

2012. nov. 4. 23:55
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

Én ezt írnám neki: Ne kacsázz egy ilyen őslelet vackon még a gta sa se menne el normálisan nem, hogy a bf3.

XD ez a gyerek hol él vajon. Én 1000 forintot sem adnék ezért a gépért az én gépemet is ilyen árban raktam pont össze XD

Azért leírom, hogy lásd a különbséget:

ALAPLAP:Asrock p5b-de (TudomŰLGA775 de legalább nem egy gagyi két ramslotos matx es és a legerősebb LGA775 ös procikat is támogatja.)

RAM:5GB DDR2 800 (8 at akartam de elfogyott nekik azóta öt van :D )

VGA: GIGABYTE Radeon HD6450 1GB GDDR3 (Tudom nem gamer kártya de lowon mindenre jó én meg ugysem hajtom agyon mert elég a low graf is nekem.)

TÁP: 520w trust (Tudom nem a legjobb de ez van.)

CPU: Dual core E5200 2,50GHZ

HDD:2X 400GB SATA2 HDD+ 1X 500GB SATA2 HDD

SSD:64GB Kingston SATA3 ssd (Utólag vettem ez plusz 17 ezret nyom a 35 ezres árra csak leírtam ha már benne van.)

És egy modern HKC ház fekete elöl kinyitható ajtóval.

ODD: 2X multi DVD-RW Dual drive.

Ez vol 35k nekem egy használt pc boltban mondjuk én alkatrészenként vettem.

Ezt semmi képen se vedd meg amit belinkeltél az enyim sem egy hú de gamer gép de médiumon a legtöbb játék már megy rajta minimum 50 fps el ami már egész játszható lowon pedig már 100fps eket produkál szóval meg ne vedd.!!!! KACSA AZ EGÉSZ!!!!

2012. nov. 5. 00:09
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

Figyeld meg kivel üzletelsz, jól meg kell válogatni, honnan, és kitől veszed a géped.

Van egy csomó jó "bazár". Itt összerakatsz a keretedből egy gépet, és innen onnan megveszed.

De vehetsz komplett gépet, de semmiképp se ezt!

2012. nov. 5. 01:18
 10/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Egy ilyen gép amit leirt az 5ezrer ér kb.

ha elirtad és 200gb a merevlemez

és belenyomot egy ehhez af konfighoz túlzásos videokártyát valami 5570/4670/4650 (pci-e persze) félét pl. akkor is max 10ezret ér öszesen

szóval viccess 35K ért már normsalis konfigot is kapsz használtan (ehe képest)

viszont még hatalamas MÁKkal sem fognak élvezhetöen játszhatóan futni ezek a játékok max. elindulnak és kifagynak

na jó talán 5-10fps el menek:P

szóval ezekhez a játékokhoz azért 50-60ezres használt gép minimum kelene hogy ténleg jól menyhenek és ne csak menüt tud nézegetni...

2012. nov. 5. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!