Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi szükséges ahhoz, hogy...

Mi szükséges ahhoz, hogy minőségi felvételeket készíthessünk jó PC játékokról?

Figyelt kérdés

FRAPS-ot használok, viszont nem tudok olyan felvételt készíteni ami ne szaggatna nagyon... (dirt 3-al próbáltam)

A gépem:

Intel core i5 2500K 3,3 Ghz 4 magos

2x 4GB 1600 mhz AMD ramok

GIGABYTE Nvidia gtx 560 Ti 1GB gddr5 256 bit

alaplap: GIGABYTE Z68AP-D3

Winyó: Western Digital Caviar Black 1TB 64MB 7200rpm WD1002FAEX

Én arra gondolok, hogy a felvétel mentésének a sebessége a hunyó és nem a számítógép teljesítménye. Gondolom SSD-re kellene menteni a felvételt akkor talán nem szaggatna, de ez csak az én laikus feltételezésem.

Várom a hozzáértők válaszait!

2012. nov. 4. 01:27
 1/3 anonim ***** válasza:
videókártya se árt hozzá
2012. nov. 4. 02:10
 2/3 Bence Kocsis ***** válasza:
Ha nem vetted le felére a felvétel felbontását, akkor tedd meg. Ezzel a konfiggal "Half size"-ben nem szabadna akadni. Én Phenom II 955 BE-vel, meg HD 6850-el korábban sok vidit csináltam Dirt 3-al.
2012. nov. 4. 07:32
 3/3 A kérdező kommentje:

videókártya van, le is írtam a típusát, egy elég jó kártya.

Kipróbáltam half size-ban. így már csak nagyon kicsit szaggatott, viszont így nagyon rossz lett a felbontása a videónak.. én jó minőségben, jó felbontásban akarok videókat készíteni úgyhogy úgy nem szaggat, hogy észre se lehessen venni.

2012. nov. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!