MSI GTX460 HAWK még milyen kártyának tudható be?
"most ezt találtam de érdemes megnézni mester "
Olyat szeretnék látni ahol egy referencia órajeles HD 6850 (vagy bármilyen HD 6850)megy ellne. Az arcból meg picit vissza lehetne venni, nem tudsz te közel se annyit, hogy ennyire nagyra légy magaddal.
"tegyél fel képet utána elhiszem :D"
A kedvedért nem fogok 22:30-kor furmarkot futtatni fél órái. Amúgy egy két ventis giga windforce példány, semmi komoly tuningal, csak amit a cata maxba enged, szóval feszt nem emeltem, de a re órajelhez képest mérve még ez is több mint amit az MSI gyárilag adott a GTX 460-nak.
A 768Mb-s GTX 460 meg hol érte el a HD 5870-et?
A GTX 460-OC nem a 768 Mb-s GTX 460. Az külön van jelölve GTX460/768Mb néven. Az meg a HD 5870-et egy helyen hozta Far Cry 2 Benchmarkjában. Ezek alapján meg megítélni két VGA-t butaság lenne.
Amúgy szép, hogy OC-ről pofázol itt folyamatosan, meg Twin Frozr hűtésről(ugye tudod mi az?), de nem gondolsz bele a dolog másik felébe. Ez a GTX 460 kiadás kicsit feláras, abból meg amikor még ezek voltak a közép kategos kártyák lazán vehetett az ember egy komolyabb hűtésű HD 6850-et amit szintén lehetett húzni. Ergo szép amit írsz, de a dolog két fele van.
Csak tudatom, hogy egy pirosnál több kell, hogy te 0%-ot kapj, és azt is, hogy tőlem két válaszodra kaptál itt pirosat. Amúgy én is kaptam pirosat, ennyi erővel téged is hibáztathatnálak.
Ne segítsek? Az előbb még te voltál itt a szakértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!