MSI GTX460 HAWK még milyen kártyának tudható be?
ahogy írtad is a gtx 460-ok közül ez a legerősebb modell az MSI GTX460 HAWK én pont tegnap néztem teszteket volt jó pár helyen ahol rávert a hd 6870-re azt nem mondom hogy erősebb de mg az 5870 szintjét is képes volt hozni a
MSI GTX460 HAWK 256 bites 1 gigás változat elég jó, a 6850- t kenderbe vágja ha kell küldök tesztet is nagyon jó tuning potencia kiváló hűtés én inkább ilyent fogok venni mint egy gtx 650 ti-t majd kiderül milyen lesz ..
"én pont tegnap néztem teszteket volt jó pár helyen ahol rávert a hd 6870-re azt nem mondom hogy erősebb de mg az 5870 szintjét is képes volt hozni a
MSI GTX460 HAWK 256 bites 1 gigás változat elég jó, a 6850- t kenderbe vágja"
Az a kis plusz gyári tuningot ne értékeljük fel annyira, főleg, hogy általában referencia órajeles karik ellen küldik a tesztekben ezeket. Egy HD 6850-et is jól meg lehet rángatni.
"kell a teszt keresem meg ?:D"
Keresd.
"de ez modelltől is függő mert én azért nem lennék boldog 70 -80 fokokkal max terhelés esetén "
Ezt is találomra írtad, az én HD 6850-em némi tuning után is bőven 60°C-ot hoz.
most ezt találtam de érdemes megnézni mester
e [link] régebbi sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!