MSI 970A-G46 AMD FX-6200 3.80GHz AM3+ BOX CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT FSP Hexa 500W MSI N660 TF 2GD5/OC GTX660 2GB GDDR5 PCIE SHARKOON Vaya Value Fehér ARCTIC COOLING Freezer 13 PRO CO ez vagy a másik konfig?
"jó nem ugyanaz a kettő felcseréltem"
Nem, te nem vagy vele tisztába.
"de mivel ez az én kérdésem nehogy már itt verd a f**szod "
13 évesen én befognám a pofám, de az, hogy van, hogy te más kérdésnél ugrálhatsz másoknak, de más neked már nem?
" ugyan akkor megvagyok győződve"
Amennyi tudásod van(kb nulla) elég sok dolgot nem látsz át.
"hogy az amd fx6100 hosszú távon jobb lesz csak azt várom minnél több játékot optimalizáljanak 6 magra"
Hosszútáv? Tudod mi a heterogén vonal? Na az hosszútáv.
"az meg a másik hogy mert picit felcserélve rosszul írtam le nem biztos hogy azt jelenti nem is értem .. "
Akkor meséld már el, hogy egy modulban a két integer mag mikor osztozik közös erőforráson.
Erről írtam háttértudás kicsi hiánya néven.
A kérdéshez GTX 660 vs HD 7950 témában. Ismered a most erősödő úgymond compute vonalat? Az is erős pont a HD 7950 mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!