MSI 970A-G46 AMD FX-6200 3.80GHz AM3+ BOX CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT FSP Hexa 500W MSI N660 TF 2GD5/OC GTX660 2GB GDDR5 PCIE SHARKOON Vaya Value Fehér ARCTIC COOLING Freezer 13 PRO CO ez vagy a másik konfig?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
Ja ez nagyon jó, csak egy kicsit az ellenfél nem magadhoz illő.
A nick nevem meg nincs kint, de a kedvedért leírom Made In.
Szerintem egy picit én meg te nem egy szinten vagyunk.
Egy kis kérdés. Hadoválsz itt, hogy az i5 szar, nem jövőképes, de a 6 magos FX igen. tudod te mit jelent FX-nél a modul?
olvastam már sokszor baszod,1 magon 2 felezik, így csak 80 % -os teljesítménye van 2 modulnak= 1 magnak 2 teljes fizikai maghoz képest szval az amd fx6100/200/300 az 3 mag =6modul.
ezen van a sokk érteni való ??
Máriám.
"1 magon 2 felezik"
1 modul tartalmaz 2 integer magot.
" 3 mag =6modul. "
3 modul=6 mag
Szerintem ne erőlködj, mert ha ennyit nem vágsz, nem kéne itt másokat kioktatni, pláne nem Hartot, vagy Alex1111-et. Alig várom, hogy Panda Péterrel akadj össze.
"ezen van a sokk érteni való ??"
Ezek után az olyan dolgokat, mint FlexFP, lebegőpontos számítás meg se merjem említeni ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!