Mit érdemes ezek közül eladni? (számítógép alkatrészek)
Van egy kb. 4-5 éves gépem amiből szeretnék minél több pénzt kihozni hogy új gépet vegyek.
Alkatrészek:
processzor:intel pentium 4 3000 mhz 15 x 200
Alaplap:ASRock P4i65GV
Rendszermemória(ram): 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
videokártya: Nvidia geforce FX 5200 (128 mb)
Ha van alkatrész amit kihagytam és érne valami akkor annak is leírom a típusát.(a merevlemezzel irtó sok gond van,azt nem tudnám eladni)
Előre is köszi a válaszokat!
Először is köszi a választ, erre én is gondoltam hogy az évek folyamán elvesztik értéküket,amúgy most jut eszembe az alaplap nem olyan régi az másfél-két éves lehet és a videokártya is kb. annyi.
Talán egyik ismerősömmel megtudnám ezeket nézetni hogy mennyire jók és aszerint megpróbálnám eladni,ha kapnék érte 10 ezer ft-t annak már örülnék, és ő már 30000 ft ért összetudna rakni nekem egy megfelelő gépet és ahhoz gyűjtök pénzt.Amúgy lehet eltudnám adni a környéken szóval a postával nem lenne gond.
Ém még talán a dvd meghajtót is eltudnám adni (LG Internal Super Multi DVD Rewriter)az kb 1 éves,talán ér valamit.
Teljesen mindegy mikor vetted azokat az alkatrészeket. A platform akkor is nagyon elavult és sajnos csak ez számít.
Az első válaszolónak teljesen igaza van. Ezek összesen nem érnek 8 eFt -ot se.
Akkor még bírnom kell ezzel a géppel egy darabig amíg máshonnan nem szerzek pénzt,esetleg baráti körben megpróbálom elpasszolni.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!