Henczb kérdése:
Ezt a konfigurációt raktam össze, vélemény?
Figyelt kérdés
Magam állítottam össze a konfigot. Véleményeket is kérek és az érdekelne, ha mondjuk 110K-ig elmegyek mit kellenne még beletenni vagy változtatni? Kell a külön processzorhűtő? Venti házba? A ház megfelelő-e? A táp elég ehhez a konfighoz? A válaszokat nagyon megköszönöm.
2012. nov. 1. 23:11
11/13 A kérdező kommentje:
és a palit az milyen gyártó? még sosem hallottam róla? más fajtában nem lenne jobb?vagy az annyira drága? ajánlott ventilátor a gépházba? vagy másik processzorhűtő? vagy anélkül és tökéletes?
2012. nov. 2. 00:23
12/13 TheMizery válasza:
minnél több ventillátor annál jobb. am palit is egy gyártó a sok közül..
13/13 anonim válasza:
Nem rossz a Palit. Ez GTX650 Ti egy ref. kártya, így a gyártó nem számít. Ventit tehetsz ha akarsz, de nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!