Laptop estén AMD vagy Intel, AMD vagy nVidia?
Sziasztok,
laptop vásárlásban vagyok, egy korrekt gépet szeretnék amin futnak a mai játékok. Szerintetek melyik processzor típu a jobb az AMD/ATI vagy az Intel? és videokártya esetén AMD vagy inkább nVidia?
"Tessék ti iradtlan állatok, itt van a 16 magos processzor.. "
Tisztába vagyok, hogy van 16 magos opteron. Amúgy gratulálok, intelligens megnyilvánulásodhoz.
"és itt vehetitek meg (már ha telik rá anyucsinak meg apucinak) :"
Hoppá, 200K? Véletlenül nem 30-at írtál eleinte?
"Aztán gondolkozzatok ti okos fanboyok, mielőtt idiótaságokat irnátok."
Te írtál idiótaságokat, de ennyi ésszel mint amit mutattál, persze úgy se fogod felfogni.
Persze azt, hogy az nV miért jobb még most se tudjuk főnök
Amúgy ezt a kérdést te írtad ki?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
Mert ha igen akkor inkább elbújnék azzal a nagy tudásommal...
" Lehet hogy sz*rul írtam le pár dolgot, de legalább nem vagyok b*zi intel fanboy mint ti "
Nem lehet, biztos.
Ki itt a b*zi intel fanboy? Ezt honnan vetted zsenikém? Nem szoktam pártolni egyik mellett se, de inkább AMD ha muszáj.
"Gratula."
"Gratula" neked. Össze vissza baromságot írsz, oktalanul alpárian, aztán meg azt hiszed te vagy itt a Jani. Kb a 12 éves szintet stabilan hozod, de néhol azt is sikerül alulmúlni. Erre ha kérhetném ne válaszolj, elég volt belőled ennyi is.
Üdv H!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!