Laptop estén AMD vagy Intel, AMD vagy nVidia?
Sziasztok,
laptop vásárlásban vagyok, egy korrekt gépet szeretnék amin futnak a mai játékok. Szerintetek melyik processzor típu a jobb az AMD/ATI vagy az Intel? és videokártya esetén AMD vagy inkább nVidia?
Szia!
Én intel core-t javasolok laptopba
Inteltől csak ezt ne pentium és főként ne celenor!!
Videó kártya terén Ati és a nvdia és nagyon jó nekem Ati-m van de megbántam váltanék Nvidiára szóval Nvidiat javasolom!
Üdv:Ádám
Mennyid van rá?
(Figyelem, fanboy veszély felettem...)
Köszi a segítséget, akkor proci intel lesz többség szava szerint, a régi laptopomba is az van. Anno jó is volt, de az újabb játékok már nem mennek, kezdem magam lemaradva érezni :P
Árba örülnék ha 150 alatt találnék valami korrektet, mégjobb ha 130 alatt.
Igen a kérdés, h nem gáz az ha intel proci és AMD videokártya? vagy ez így nincs összefüggésbe?
Köszi még egyszer, ez alapján már el tudok indulni a keresésben. Olyan vagyok, h majdnem egész nap gépezek/játszok, de még se tudom milyen gép a jó :$
Hát figyelj itt nézelődj: [link]
Asus K55 VD nagyon jó kis gép
intel core 3-al , Nvidia Geforcal és 4gb memóriával csak 139.000 ez tökéletes játékokra.
Ember 16 magos proceszor nem létezik -.-""
Maximum az amd bulldozer amit én ismerek 8m magos és nem 30.000 hanem 45.000 forint -.-"
Azért 16 mag és 8 mag nem ugyan az -.-"
"Prociból az AMD jobb, mert kapsz 30.000 forintér egy 16 magost"
Hol kapsz 30K-ból 16 magos opteront?
"videókártyából pedig az nvidia."
Miért?
köszi a segítséget, de nem akarok itt harcot szitani ezzel a kérdéssel, mondjuk 16magos proci még szerintem se létezik, vagy ezt csak ilyen kb-ra írtad? az úgy már érthető
Sajnos sok olyan gép van ami intel proci és AMD videokártyás, szóval lehet maradok az nVidia videókártyánál.
az ASUS K55VD ár-érték arányban jónak túnik, ezt az ajánlatot köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!