Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop estén AMD vagy Intel,...

Laptop estén AMD vagy Intel, AMD vagy nVidia?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

laptop vásárlásban vagyok, egy korrekt gépet szeretnék amin futnak a mai játékok. Szerintetek melyik processzor típu a jobb az AMD/ATI vagy az Intel? és videokártya esetén AMD vagy inkább nVidia?

2012. nov. 1. 18:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%

Szia!

Én intel core-t javasolok laptopba

Inteltől csak ezt ne pentium és főként ne celenor!!

Videó kártya terén Ati és a nvdia és nagyon jó nekem Ati-m van de megbántam váltanék Nvidiára szóval Nvidiat javasolom!

Üdv:Ádám

2012. nov. 1. 18:27
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Mennyid van rá?

(Figyelem, fanboy veszély felettem...)

2012. nov. 1. 18:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Prociban intel a videokariban AMD. De ez ritkán párosul főleg az alsóbb árkategóriákban. Ott az AMD-AMD páros a nyerő.
2012. nov. 1. 18:56
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget, akkor proci intel lesz többség szava szerint, a régi laptopomba is az van. Anno jó is volt, de az újabb játékok már nem mennek, kezdem magam lemaradva érezni :P

Árba örülnék ha 150 alatt találnék valami korrektet, mégjobb ha 130 alatt.

Igen a kérdés, h nem gáz az ha intel proci és AMD videokártya? vagy ez így nincs összefüggésbe?

Köszi még egyszer, ez alapján már el tudok indulni a keresésben. Olyan vagyok, h majdnem egész nap gépezek/játszok, de még se tudom milyen gép a jó :$

2012. nov. 2. 23:10
 5/16 anonim ***** válasza:

Hát figyelj itt nézelődj: [link]

Asus K55 VD nagyon jó kis gép

intel core 3-al , Nvidia Geforcal és 4gb memóriával csak 139.000 ez tökéletes játékokra.

2012. nov. 3. 09:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Prociból az AMD jobb, mert kapsz 30.000 forintér egy 16 magost, videókártyából pedig az nvidia.
2012. nov. 3. 19:13
 7/16 anonim ***** válasza:

Ember 16 magos proceszor nem létezik -.-""

Maximum az amd bulldozer amit én ismerek 8m magos és nem 30.000 hanem 45.000 forint -.-"

Azért 16 mag és 8 mag nem ugyan az -.-"

2012. nov. 3. 21:14
 8/16 anonim ***** válasza:

"Prociból az AMD jobb, mert kapsz 30.000 forintér egy 16 magost"

Hol kapsz 30K-ból 16 magos opteront?

"videókártyából pedig az nvidia."

Miért?

2012. nov. 3. 21:44
 9/16 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget, de nem akarok itt harcot szitani ezzel a kérdéssel, mondjuk 16magos proci még szerintem se létezik, vagy ezt csak ilyen kb-ra írtad? az úgy már érthető

Sajnos sok olyan gép van ami intel proci és AMD videokártyás, szóval lehet maradok az nVidia videókártyánál.

az ASUS K55VD ár-érték arányban jónak túnik, ezt az ajánlatot köszönöm :)

2012. nov. 3. 22:44
 10/16 A kérdező kommentje:
elírtam a kommentemet, úgy akartam, h sajnos nem olyan sok gép van amiben intel proci és amd videokártya van.
2012. nov. 3. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!