Melyik a jobb: 8600gt 256mb ddr3,9400gt 512mb ddr2?
Játékhoz kell, melyik lenne megfelelőbb?
árat is ha lehet
Ráadásul 26%-ban adsz hasznos válaszokat :)
Ezek szerint te vagy sík hülye nem pedig én!
Alco-nak van igaza!
nekem gf 8600gt 256-om van (Gigabyte)
de!
i5 2500 proci
4gb ddr3 1600-os ram
és:
kapaszkodjatok meg! : röhögve viszi a Metro 2033 vidkari gyilkosnak mondott játékot 1440x900-on !! még ha kőkemény tűzharc is van, 20-30 npc-vel a képen, akkor is röccenésmentesen fut.
nem kari, hanem bika proci a lényeg.
de elsőssorban a videokártya a fontos mint tudjuk .. a játékokhoz nem nagyon erős proci ha nem vga kell ezt az okosabbak tudják!
és neked nagyon aránytalan a géped ha képes voltál venni egy i.2500k procit egy 8600 gt mellé ,inkább vettél volna normális vga-t meg mellé egy amd fx vagy phenom x4 et és már jobban jársz több fps tűzharcokban nem esik le 20-ra ha nem marad 30 fölött azért nem mindegy
ja még annyi:
1440x900 nem full hd. márpedig full hd-n (és magasabbon) megy a vga tesztek jó része, és az A.A.-t változtatják inkább, mint a felbomtást lefelé.
ezért én is azt hittem h a 8600gt elvérzik, de meglepődtem h nem, mert a tesztek FH.-n mentek, nekem meg 1440-es a natívom. ahhoz meg röhögve elég a 8600gt-is. még a mai játékokhoz is.
a Metro-t épp ezért 640x480-al kezdtem. örültem h bírja. aztán 800x600, vitte 1024x768-nál már örültem, erre nem számítottam, de 1440x900-nál már csak mosolyogtam a teszteken....
nem védem a karit. mikor 07-ben kijött akkor is csak a középkat. alja volt inkább. de tény h még mai is bírja, csak nem 3 moncsit kell rákötni 2500-as felbontásban....
játéknak nem proci kell bivaly erős ....
ha nem vga!!!!!!!!!!!!!!!!
"hát ha max 2007-es játékoknál"
hah na persze tegyél még hozzá egy jó 5évet.azokat is viszi.
"Játékra pláne nem jó egyik sem"
2012ig mindent visz és nem is feltétlen minimumon.még jó középen is elfut
"mi a sima játék 20-25 fps"
és még te szólsz be másoknak.ne másban keresd a szálkát mert benned a gerenda. az emberi szem nem képes különbséget tenni az fps közt.20-22 már folyamatosnak látsz.25fps-en ugyanazt látod mint 120fps-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!